Tineretul din ALDE a lansat proiectul "România construită de tineri"

225
Tineretul din ALDE a lansat proiectul

Articole de la același autor

Peste 150 de tineri din toate județele țării au participat, recent, la Sinaia, la Școala politică de iarnă a Tineretului Alianței Liberalilor și Democraților. 


Tema școlii politice a fost "România construită de tineri", unul dintre proiectele majore asumate de actuala conducere a TLDE. 
De la Constanța au participat președintele TLDE Costela Gana, vicepreședintele Bogdan Tănase și secretarul general TLDE George Pocea.


Școala politică a TLDE a beneficiat de prezența mai multor lideri din conducerea ALDE în frunte cu președintele partidului Călin Popescu Tăriceanu.


Printre obiectivele școlii de iarnă a TLDE s-au numărat asigurarea participării tinerilor la deciziile care îi vizează, inclusiv la elaborarea, promovarea și realizarea politicilor în domeniul tineretului, în special prin intermediul structurilor neguvernamentale de tineret și pentru tineret. De asemenea, un alt obiectiv este acela de a spori gradul de participare al tinerilor la viața publică și încurajarea acestora în vederea asumării responsabilităților individuale sau de grup, dar și sprijinirea și îndrumarea tinerilor în vederea participării active a acestora la viața economică, educațională și culturală a țării, indiferent de etnie, religie, statut social sau preferințe politice.


În cadrul Delegației Permanente a TLDE, Claudiu Daniel Catana, președintele TLDE, a afirmat că prin proiectul "România construită de tineri", TLDE vrea să îi implice și pe ceilalți tineri în decizia politică. Liderul tineretului liberalilor și democraților le-a spus participanților la școala de iarnă că își dorește ca TLDE să vină cu propuneri din partea tinerilor, subliniind faptul că TLDE este principalul mesager al ALDE în rândul tinerilor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2745 secunde