Teodor Meleșcanu, propus ministru al Afacerilor Externe în locul lui Titus Corlățean

2539
Teodor Meleșcanu, propus ministru al Afacerilor Externe în locul lui Titus Corlățean - wpidmelescanupapiontrabuc02vtvtl-1415623436.jpg

Articole recomandate

Premierul Victor Ponta a anunțat că i-a transmis președintelui Traian Băsescu nominalizarea lui Teodor Meleșcanu pentru postul de ministru al Afacerilor Externe.


Meleșcanu a demisionat, în septembrie, de la conducerea Serviciului de Informații Externe pentru a participa la primul tur al alegerilor prezidențiale, unde a obținut 1.374 voturi (0,85%).

Ulterior, Meleșcanu și-a anunțat susținerea pentru Ponta în turul al doilea al prezidențialelor, iar Ponta a declarat că, dacă va câștiga alegerile, va fi în echipa sa de la Cotroceni, ca și consilier prezidențial pe probleme de securitate națională.

Ministrul Titus Corlățean a anunțat, luni, că l-a informat pe premierul Victor Ponta că a decis să-și depună mandatul de ministru, menționând că MAE își menține poziția că nu există baze legale pentru înființarea de noi secții de votare în străinătate la turul al doilea.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6725 secunde