TAXELE ȘI IMPOZITELE, mărite OFICIAL la Constanța. Consilierii PDL s-au opus

2406
19
TAXELE ȘI IMPOZITELE, mărite OFICIAL la Constanța. Consilierii PDL s-au opus - alesiilocaliauvotat-1386265138.jpg

Articole recomandate

Consilierii locali PDL Iustin Fabian Roman și Stelian Gima au votat împotriva proiectului privind stabilirea impozitelor și taxelor locale pentru anul 2014, supus votului în ședința Consiliului Local Municipal care a avut loc ieri.

În acest context, grupul PDL din CLM Constanța a făcut următoarea declarație de presă: "Una dintre promisiunile Guvernului USL era că nu vor crește taxele și impozitele locale. Astăzi, Consiliul Local Constanța a crescut nivelul taxelor și al impozitelor, ceea ce contravine cu promisiunile lor electorale. Am refuzat să fim părtași la așa ceva", au susținut cei de la PDL Constanța.

La rândul lui, primarul Radu Mazăre a spus că legea îl obligă să facă acest lucru deoarece au trecut trei ani de când taxele și impozitele nu au mai fost majorate.

De asemenea, aleșii locali de la PDL au explicat că s-au abținut de la a vota proiectul bugetului municipiului pentru 2013 din cauza faptului că proiectul de hotărâre le-a fost pus la dispoziție în dimineața zilei în care a avut loc ședința de Consiliu Local, mai exact pe 5 decembrie 2013, la ora 10.00.

"Ședința a început la ora 12.00, iar în două ore, nimeni nu putea parcurge un proiect stufos, cu multe informații, multe cifre și de o mare importanță, motiv pentru care ne-am abținut a vota acel proiect în necunoștință de cauză", au spus consilierii PDL.

Comentează știrea

19 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
noni
6 decembrie 2013
evident

USL, un cancer netratabil. Sustinatorii lor, 7400000 de repetenti si analfabeti nevertebrati cu mana intinsa. Comentati cat vreti, tot ratati vor ramane.

noni
6 decembrie 2013
am uitat...

Daca se maresc toate taxele locale, cresc si pachetele sustinatorilor ? Ca daca e asa, propun sa le bage in pungi rahat. Intelege fiecare ce vrea prin definitia "rahat". La multi ani Olguta ! Vei avea astfel si ceva dulce si nu va fi facut de javrele tale de la bloc ! Mergi la prietenul tau Mazare si da-i un pupic pe "globulete"ca iar va umfla sacosele.

nelu
6 decembrie 2013
taxe

Domnilor , asa ne trebuie daca nu scapam odata de cei scoliti de tata Iliescu si Nastase. Ne prostesc cu doi Puii si gata pentru inca 4 ANI. Sa traiti bine.

admirator
6 decembrie 2013
cateva greseli, domnilor!

In primul rand, Parlamentul a fost votat doar de 3,5 milioane de romani. (USL). Aia 7,4 milioane (cu mortii lu' Dragnea, cu tot) au fost la referrendum... Fara nici un efect practic. (Asa cum si referendumul validat prin care se cerea maxim 300 parlamentari si parlament unicameral, nu au avut nici o urmare practica.) Nu pe noi ne prosteste Mazare cu punga cu puiu si uleiu. Ci pe neplatitorii de taxe... In rest, demagogia PSD in floare... Nu aare rost sa ne murdarim comentand.

admirator
6 decembrie 2013
poate veti

publica si noile mariri, sa stie rumanul ce-l asteapta la anu'. (Pe linga taxa pe stilp lalal si suprataxa la combustibil... Va fi un an al inflatiei, produse premeditat de USL. Firimituril;e aruncate de ei la prosti nu vor acoperi nici pe departe scumpirile.) Dar, daca nu au vrut sa iasa la vot sau au votat demagogii, asa le trebuie. Tot ei vor suferi...Io n'am credit, am contul plin si creste (valuta, nene) ma p.......... pe ei de tugulani! Ei au votat prost, ei sa suporte!

ct
6 decembrie 2013
halal primar

macar daca ar accesa fonduri europene pt construirea unui nou CET... in bucuresti e 170 lei gigacaloria pt TOTI locuitorii, nu doar pt tigani,maidanezi si pensionari , ca in Ct ! normal ar fi ca doar astia sa ii plateasca taxele si impozitele, ca e primar doar pt ei ! in capitala, e cca 70 lei un loc de parcare, in Ct e 150 lei ! jigodii bugetare, taiati din salariile/bonusurile din primarie !

Dr.Mengele
6 decembrie 2013
Efectul Dragnea si Fenomenul Mazare

Efectul Dragnea este cunoscut sub numele de Efectul Descentralizarii dupa Modelul Dragnea.(pe scurt Bosonul Teleorman).Ce inseamna Efectul Dragnea ? Daca protestezi in fata guvernului,Dragnea iti spune ca taxele si impozitele au fost marite de autoritatea locala.Acest lucru nu depinde de guvern.Asa prevede legea descentralizarii.Cand protestezi in fata primariei,Mazare iti transmite ca "legea il obliga sa faca acest lucru".Golaneala la pesedei:Mazare te trimite la Bosonul Dragnea si guvernul la Mazare.Uite ca Mazare s-a indragostit de "lege".Ce este Fenomenul Mazare ? Cand un guvern pedelist mareste taxele si impozitele,Mazare spune el nu respecta o "lege basista".Legile date de un guvern portocaliu sunt niste legi "tampite".Acesta este Fenomenul Mazare.Am doua intrebari:1-Care este rata inflatiei pe ultimii trei ani in Romania si pe ce baza a fost stabilita majorarea impozitului cu 16% ? si 2-De ce nu au fost majorate si salariile cu 16 % ? Nu astept un raspuns de la pesedei.Vreau un raspus de la partidul poporului,partid de opozizie.Vreau sa-mi raspunda pepededeii guvernului aflat in exil la Roma.

Dan
7 decembrie 2013
Rahat cu perje

Dumnezeu mamii voastre de jegosi!!!!!!! Pana nu va taiem gatul nu ne lasam.

hogan donna
29 decembrie 2013
hogan donna

spaccio hogan[url=http://www.ilmercantedisogni.it/it/hoganscarpe.html]spaccio hogan[/url]hogan online[url=http://www.ilmercantedisogni.it/it/hoganscarpe.html]hogan online[/url]hogan uomo[url=http://www.ilmercantedisogni.it/it/hogan.html]hogan uomo[/url]hogan rebel[url=http://www.ilmercantedisogni.it/it/hogan.html]hogan rebel[/url]hogan outlet[url=http://www.ilmercantedisogni.it/it/hogan.html]hogan outlet[/url]scarpe hogan[url=http://www.ilmercantedisogni.it/it/hogan.html]scarpe hogan[/url]hogan donna[url=http://www.ilmercantedisogni.it/it/hogan.html]hogan donna[/url]spaccio hogan[url=http://www.ilmercantedisogni.it/it/hogan.html]spaccio hogan[/url]spaccio hogan[url=http://www.radaimpianti.it/it/hogansitoufficiale.html]spaccio hogan[/url]hogan donna[url=http://www.radaimpianti.it/it/hogansitoufficiale.html]hogan donna[/url]hogan scarpe[url=http://www.radaimpianti.it/it/hogansitoufficiale.html]hogan scarpe[/url]hogan rebel[url=http://www.radaimpianti.it/it/hogansitoufficiale.html]hogan rebel[/url]outlet hogan[url=http://www.radaimpianti.it/it/hogansitoufficiale.html]outlet hogan[/url]hogan sito ufficiale[url=http://www.radaimpianti.it/it/hogansitoufficiale.html]hogan sito ufficiale[/url]spaccio hogan[url=http://www.radaimpianti.it/it/scarpehoganuomo.html]spaccio hogan[/url]hogan uomo[url=http://www.radaimpianti.it/it/scarpehoganuomo.html]hogan uomo[/url]scarpe hogan[url=http://www.radaimpianti.it/it/scarpehoganuomo.html]scarpe hogan[/url]hogan interactive[url=http://www.radaimpianti.it/it/scarpehoganuomo.html]hogan interactive[/url]hogan scarpe[url=http://www.radaimpianti.it/it/scarpehoganuomo.html]hogan scarpe[/url]hogan donna[url=http://www.radaimpianti.it/it/scarpehoganuomo.html]hogan donna[/url]hogan online[url=http://www.rifugiamoci.it/it/hoganitalia.html]hogan online[/url]hogan outlet[url=http://www.rifugiamoci.it/it/hoganitalia.html]hogan outlet[/url]scarpe hogan uomo[url=http://www.rifugiamoci.it/it/hoganitalia.html]scarpe hogan uomo[/url]hogan donna[url=http://www.rifugiamoci.it/it/hoganitalia.html]hogan donna[/url]spaccio hogan[url=http://www.rifugiamoci.it/it/hoganitalia.html]spaccio hogan[/url]hogan interactive[url=http://www.rifugiamoci.it/it/hoganitalia.html]hogan interactive[/url]hogan outlet[url=http://www.rifugiamoci.it/it/outlethogan.html]hogan outlet[/url]hogan scarpe[url=http://www.rifugiamoci.it/it/outlethogan.html]hogan scarpe[/url]outlet hogan[url=http://www.rifugiamoci.it/it/outlethogan.html]outlet hogan[/url]hogan sito ufficiale[url=http://www.rifugiamoci.it/it/outlethogan.html]hogan sito ufficiale[/url]hogan donna[url=http://www.rifugiamoci.it/it/outlethogan.html]hogan donna[/url]spaccio hogan[url=http://www.rifugiamoci.it/it/outlethogan.html]spaccio hogan[/url] hogan donna http://www.rifugiamoci.it/it/hoganitalia.html

hogan uomo
30 decembrie 2013
hogan uomo

outlet hogan[url=http://www.gandolfi-depinto.it/hoganoutlet.html]outlet hogan[/url]hogan online[url=http://www.gandolfi-depinto.it/hoganoutlet.html]hogan online[/url]spaccio hogan[url=http://www.gandolfi-depinto.it/hoganoutlet.html]spaccio hogan[/url]hogan donna[url=http://www.gandolfi-depinto.it/hoganoutlet.html]hogan donna[/url]scarpe hogan uomo[url=http://www.gandolfi-depinto.it/hoganoutlet.html]scarpe hogan uomo[/url]hogan uomo[url=http://www.gandolfi-depinto.it/hoganoutlet.html]hogan uomo[/url]scarpe hogan[url=http://www.gandolfi-depinto.it/scarpehogan.html]scarpe hogan[/url]hogan sito ufficiale[url=http://www.gandolfi-depinto.it/scarpehogan.html]hogan sito ufficiale[/url]hogan interactive[url=http://www.gandolfi-depinto.it/scarpehogan.html]hogan interactive[/url]hogan rebel[url=http://www.gandolfi-depinto.it/scarpehogan.html]hogan rebel[/url]hogan outlet[url=http://www.gandolfi-depinto.it/scarpehogan.html]hogan outlet[/url]outlet hogan[url=http://www.centromedicopiumazzo.it/hogandonna.html]outlet hogan[/url]hogan rebel[url=http://www.centromedicopiumazzo.it/hogandonna.html]hogan rebel[/url]hogan outlet[url=http://www.centromedicopiumazzo.it/hogandonna.html]hogan outlet[/url]hogan donna[url=http://www.centromedicopiumazzo.it/hogandonna.html]hogan donna[/url]spaccio hogan[url=http://www.centromedicopiumazzo.it/hogandonna.html]spaccio hogan[/url]hogan online[url=http://www.centromedicopiumazzo.it/hogandonna.html]hogan online[/url]hogan rebel[url=http://www.centromedicopiumazzo.it/HoganInteractive.html]hogan rebel[/url]hogan online[url=http://www.centromedicopiumazzo.it/HoganInteractive.html]hogan online[/url]outlet hogan[url=http://www.centromedicopiumazzo.it/HoganInteractive.html]outlet hogan[/url]hogan sito ufficiale[url=http://www.centromedicopiumazzo.it/HoganInteractive.html]hogan sito ufficiale[/url]hogan interactive[url=http://www.centromedicopiumazzo.it/HoganInteractive.html]hogan interactive[/url]hogan scarpe[url=http://www.centromedicopiumazzo.it/HoganInteractive.html]hogan scarpe[/url]scarpe hogan[url=http://www.emmeti-srl.it/it/hoganrebel.html]scarpe hogan[/url]hogan outlet[url=http://www.emmeti-srl.it/it/hoganrebel.html]hogan outlet[/url]hogan rebel[url=http://www.emmeti-srl.it/it/hoganrebel.html]hogan rebel[/url]hogan sito ufficiale[url=http://www.emmeti-srl.it/it/hoganrebel.html]hogan sito ufficiale[/url]hogan online[url=http://www.emmeti-srl.it/it/hoganrebel.html]hogan online[/url]outlet hogan[url=http://www.emmeti-srl.it/it/hoganrebel.html]outlet hogan[/url]spaccio hogan[url=http://www.emmeti-srl.it/it/spacciohogan.html]spaccio hogan[/url]hogan uomo[url=http://www.emmeti-srl.it/it/spacciohogan.html]hogan uomo[/url]hogan rebel[url=http://www.emmeti-srl.it/it/spacciohogan.html]hogan rebel[/url]hogan sito ufficiale[url=http://www.emmeti-srl.it/it/spacciohogan.html]hogan sito ufficiale[/url]hogan interactive[url=http://www.emmeti-srl.it/it/spacciohogan.html]hogan interactive[/url]hogan donna[url=http://www.emmeti-srl.it/it/spacciohogan.html]hogan donna[/url]hogan online[url=http://www.entecerma.it/it/hoganonline.html]hogan online[/url]hogan interactive[url=http://www.entecerma.it/it/hoganonline.html]hogan interactive[/url]hogan scarpe[url=http://www.entecerma.it/it/hoganonline.html]hogan scarpe[/url]hogan rebel[url=http://www.entecerma.it/it/hoganonline.html]hogan rebel[/url]hogan donna[url=http://www.entecerma.it/it/hoganonline.html]hogan donna[/url]spaccio hogan[url=http://www.entecerma.it/it/hoganonline.html]spaccio hogan[/url]hogan interactive [url=http://www.entecerma.it/it/hoganuomo.html]hogan interactive [/url]hogan scarpe[url=http://www.entecerma.it/it/hoganuomo.html]hogan scarpe[/url]hogan rebel[url=http://www.entecerma.it/it/hoganuomo.html]hogan rebel[/url]hogan uomo[url=http://www.entecerma.it/it/hoganuomo.html]hogan uomo[/url]scarpe hogan uomo[url=http://www.entecerma.it/it/hoganuomo.html]scarpe hogan uomo[/url]hogan donna[url=http://www.entecerma.it/it/hoganuomo.html]hogan donna[/url]hogan scarpe[url=http://www.ilmercantedisogni.it/it/hoganscarpe.html]hogan scarpe[/url]scarpe hogan[url=http://www.ilmercantedisogni.it/it/hoganscarpe.html]scarpe hogan[/url]hogan sito ufficiale[url=http://www.ilmercantedisogni.it/it/hoganscarpe.html]hogan sito ufficiale[/url]hogan interactive[url=http://www.ilmercantedisogni.it/it/hoganscarpe.html]hogan interactive[/url] hogan uomo

19 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Luni, 02 Decembrie 2013
Stire din Politică-Administrație : "PDL e pe un trend pozitiv"
Sâmbătă, 30 Noiembrie 2013
Stire din Politică-Administrație : "PDL e pe un trend pozitiv"
Pagina a fost generata in 0.3828 secunde