Taxa de habitat în Constanța va crește în funcție de venit

379

Consilierii locali din Constanța au aprobat, astăzi, proiectul de hotărâre privind modificarea taxei de habitat, mai pe înțelesul tuturor taxa pentru gunoi.


Astfel, aceasta va fi majorată în funcție de veniturile realizate pe membru de familie, existând în acest sens mai multe tranșe.
În consecință, cei care realizează venituri cuprinse între zero și 310 lei pe membru de familie vor plăti în continuare trei lei pe lună de persoană, cei cu venituri de la 311 la 540 lei pe membru de familie vor plăti patru lei pe lună, cei cu venituri de la 541 la 900 lei pe membru de familie vor plăti cinci lei. Totodată, cei care realizează venituri cuprinse între 901 lei și 1.300 lei vor plăti opt lei iar cei cu venituri de peste 1.300 lei pe membru de familie vor plăti 10 lei.   


Ședința de Consiliu Local de astăzi nu a fost lipsită de schimburile de replici, de această dată, liberala Ana Marcu fiind cea care l-a înfruntat pe primarul Radu Mazăre. Mai multe detalii despre acest subiect, puteți afla în ziarul Cuget Liber de mâine.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 19 Decembrie 2012
Stire din Economie : Euro s-a întărit
Pagina a fost generata in 2.3842 secunde