Tăriceanu: "Guvernul Orban nu are capacitatea de a gestiona criza Covid-19"

196
Președintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, declară că "drumul" Guvernului Orban trebuie să se încheie "cât mai repede", pentru că nu are capacitatea de a gestiona criza provocată de Covid-19, adăugând că o țară nu poate fi condusă doar cu "amenzi, decrete militare și stări excepționale".

"Drumul vostru trebuie să se încheie cât mai repede, pentru că este clar pentru toți românii că nu aveți capacitatea de a gestiona această criză și că nu vă bucurați de încrederea oamenilor. O țară nu poate fi condusă doar cu amenzi, decrete militare și stări excepționale! Vremea aceea s-a sfârșit acum 30 de ani!", a scris Tăriceanu, ieri, pe Facebook.

În opinia sa, prin aglomerarea spitalelor cu asimptomatici, crește probabilitatea ca aceste unități sanitare să devină focare de infecție.

"Încep să se prăbușească pe rând cârpelile Guvernului Orban. Dacă este adevărat ceea ce ne spun și nu doar manipulare în stilul lor, și anume că spitalele Covid-19 din București sunt pline și că au început să transporte bolnavi cu elicopterele în alte orașe, atunci poate își amintesc ce le spuneam cu toții de cel puțin două luni: nu mai aglomerați spitalele cu asimptomatici, pentru că omorâți un sistem medical care și așa gâfâie din greu.

Mai mult, prin aglomerarea spitalelor, nu faceți decât să măriți probabilitatea ca aceste spitale să devină focare de infecție, ceea ce vedem că se întâmplă acum", afirmă Tăriceanu.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5275 secunde