„Târgul lui Moş Crăciun”, aproape finalizat în comuna Saraiu

715
„Târgul lui Moş Crăciun”, aproape finalizat în comuna Saraiu - primariasaraiucrop-1606156695.jpg

Articole de la același autor

Aşa cum se întâmplă în fiecare colţ al lumii, sărbătoarea Crăciunului este aşteptată cu multă bucurie şi în comuna Saraiu din judeţul Constanţa.

Primarul comunei Saraiu, Dorinela Irimia, a făcut toate eforturile necesare pentru ca în localitate să se construiască un târg de Crăciun care să îi înveselească pe copii, dar şi pe părinţii lor.

„În marea familie Saraiu au început pregătirile în târgul lui Moş Crăciun. Să îl întâmpinăm cu drag pe Moş Nicolae, apoi pe Moş Crăciun. Pentru că traversăm o perioadă tristă încercăm să facem o atmosferă de poveste pentru a aduce un strop de bucurie copiilor. Împreună decorăm, împreună pregătim surprize. Dragi copii, să fiţi cuminţi şi să vedem ce surprize va avea Moş Crăciun pentru voi” , a transmis Dorinela Irimia, pe pagina sa de socializare.

Tot în aceste zile Dorinela Irimia s-a implicat şi în ajutorarea bătrânilor din cadrul azilului din satul Stupina. Primarul, împreună cu mai multe ajutoare, au dus daruri pentru aceştia şi le-au provocat bucurie în suflete.

„În dorința de a dezvolta sentimentele de dragoste, prețuire și respect pentru persoanele în vârstă am demarat proiectul „Alături de bătrâni”. Mulțumim pentru sprijinul acordat părinților și comunității și vă asigurăm de întreaga noastră considerație”, a mai scris primarul din Saraiu.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4046 secunde