"Tanti Nuți" sau jupânul Dragnea?

576

Articole de la același autor







Din noianul de probleme și promisiuni începe să răsară neputința. Ulițele îngropate în noroaie, străzile brăzdate de tranșee, trotuarele dezmembrate de utilaje care și-au rătăcit drumul. Oameni și primari nemulțumiți, deopotrivă.


Nu credeam că, la nici doi ani de la debarcarea cu surle și trâmbițe a guvernării portocalii, o să aud primari pesediști și oameni politici din USL din județul Constanța spunând că o regretă pe "tanti Nuți". De ce? E simplu. Pentru că ministrul Dragnea a reușit să mătrășească toate investițiile începute, unele în stadii avansate de execuție, în satele, comunele, orașele și municipiile de la mal de mare.


Nu o spun eu ca jurnalist ci o susțin majoritatea primarilor, colegi de partid sau alianță cu jupânul-ministru de Teleorman, care au reușit să obțină, când era Udrea ministru, proiecte importante, de la alimentări cu apă și canalizare până la asfaltări de drumuri. Acum toate sunt praf și pulbere. Vorbim de străzi asfaltate pe jumătate și lăsate așa de mai bine de doi ani, de rețele de apă aproape finalizate dar nefuncționale, clădiri ridicate dar fără acoperiș, proiecte de milioane de euro care se degradează deoarece actualul guvern a refuzat să ducă la bun sfârșit ce s-a început în mandatul trecut. Dovadă stau teancurile de memorii și adrese trimise de primari și Consiliul Județean, chiar și protestul Asociației Comunelor a fost îndrumat cu aceeași direcție. Dar nimic nu s-a schimbat. În continuare, ministrul Dragnea continuă să țină robinetul finanțărilor închis pentru județul Constanța. De ce? Poate liderii politici ai USL cunosc răspunsul.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4546 secunde