Ministrul MAI Carmen Dan:

"Susțin pedeapsa cu închisoarea pentru cei care refuză munca în folosul comunității"

239
2

Articole de la același autor

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat că în calitate de parlamentar susține proiectul de lege prin care se propune o pedeapsă de doi ani de închisoare în cazul celor care nu respectă sancțiunea de a efectua muncă în folosul comunității.

"Este o inițiativă pe care o susțin nu numai eu, sunt și alți colegi care au semnat pentru această inițiativă legislativă. În principal, sunt atât de multe situații în care sunt constatate și aplicate sancțiuni contravenționale care nu se plătesc. Mai mult decât atât, sunt decizii ale instanțelor care dispun munca în folosul comunității și care nu se execută. Eu cred că asta înseamnă că sunt persoane care respectă legea și care ar trebui și cred că se consideră nedreptățiți pentru că alții o nesocotesc. Sunt situații în care avem sute de amenzi contravenționale care nu sunt executate. În acest scop a fost gândită și elaborată această inițiativă legislativă", a declarat Carmen Dan, ieri, înainte de ședința Biroului Permanent Național al PSD.

Întrebată despre pedeapsa de doi ani de închisoare în astfel de situații, ministrul a precizat: "Este termenul stabilit de legislația penală pentru neexecutarea hotărârilor judecătorești". 

Comentează știrea

SEVER
15 mai 2018
Madam a gandit si a glasuit

pe cand o lege care sa-i interneze la psihiatrie pe astia ca tine la care le baseste mintea astfel de propuneri imbecile .?esti dusa cu pluta madam' ~!ma mir ca nu ai propus sa fie castrati si sa li se taie piciorul stand si mana dreapta.

Catelul
15 mai 2018
Faceti ordine in mentalitatea din scolile de politie

Voi astia de la militie trebuie sa va invatati sa respectati legile pe care le face societatea civila,nu sa faceti voi legi.Deocamdata voi vreti sa va protejati dictatura prin fel de fel de legi care mai de care aberante.Chestiunea este ca avem militieni pedofili ,hoti,talhari,etc.Cand aveti de gand sa va faceti ordine in curtea voastra si dupa aceea sa faceti voi legi.

Pagina a fost generata in 0.4171 secunde