Se ascute lupta în PNL

Surpriză în cursa pentru Primăria Constanța. Ramona Mănescu vrea să candideze

1455
10

Articole de la același autor

Deputatul Gheorghe Dragomir, copreședintele PNL Constanța, a anunțat ieri, în cadrul unei conferințe de presă, că au fost semnate documentele de transfer pentru revenirea europarlamentarului Ramona Mănescu în organizația de la Constanța. 


La prima conferință după revenirea la organizația care a propulsat-o, europarlamentarul liberal, Ramona Mănescu, a declarat că a sosit să sprijine echipa PNL și să intre în cursa pentru Primăria Constanța. "Dacă Biroul Politic al PNL va considera că sunt persoana potrivită, voi accepta și voi intra în cursa internă pentru a candida la Primăria Constanța. Sondajele interne vor fi cele care vor hotărî cine se va afla în preferințele oamenilor!", a afirmat Mănescu. Ea a subliniat că Primăria Constanța este foarte importantă, având în vedere că orașul nu a evoluat în ultimii ani: "La nivelul Constanței este nevoie de crearea de locuri de muncă. 


De asemenea, trebuie create oportunități pentru a se pune pe picioare o mică industrie în comunitățile locale. Cred că oamenii din Constanța au nevoie de normalitate, iar cine va ajunge la șefia Primăriei va trebui să demonstreze că nu este acolo pentru a se îmbogăți. Orașul are nevoie de oameni normali, care nu doresc neapărat băi de mulțime, să sclipească sau să ia ochii! Sondajele vor recomanda persoana cea mai capabilă pentru acest fotoliu!", a subliniat euro-parlamentarul liberal. 


Ramona Mănescu este europarlamentar pe această euroregiune și în acest moment are buletin de București. Este membru al Parlamentului European din 2007, la ale-gerile europarlamentare din 2014 câștigând un nou mandat de europarlamentar. 


Oportunitățile nu vor mai trece pe lângă primării
Fondurile europene vor putea fi obținute mai ușor de către primarii comunelor din Regiunea de Sud-Est. Biroul regional la Bruxelles va facilita obținerea de finanțări pentru autoritățile locale din România. Proiectele se vor face în colaborare cu alte administrații locale din Europa. Cele mai multe primării înscrise sunt din județul Constanța, dar a subliniat copreședintele liberal, Gheorghe Dragomir, acest proiect este adresat oricărei administrații locale din regiune, indiferent de culoarea politică. Este primul birou din România. Alte regiuni din anumite state și-au deschis astfel de birouri de acum 20 de ani, atrăgând numeroase proiecte cu bani europeni pentru comu-nitățile lor. Primarii vor primi asistență, li se va pune la dispoziție documentația necesară astfel încât oportunitățile de finanțare să nu mai treacă pe lângă primării. Proiectele se vor axa pe nevoile din regiune și fiecare primar își va identifica nevoile comunității, liniile de finanțare fiind pe mai multe direcții. Europarlamentarul liberal Ramona Mănescu crede că până la sfârșitul anului Biroul va deveni funcțional. 


"Nu pot să negociez în genunchi!"
Referindu-se la aderarea României la Spațiul Schengen, Mănescu a declarat că deși Parlamentul a hotărât în două rânduri că suntem pregătiți, Comisia europeană nu a fost de aceeași părere. "Există state care blochează aderarea României la Schengen și mă refer aici la reacțiile foarte agresive ale Olandei. E un fel de târguială pentru că noi nu le servim ceea ce au ei nevoie. Sperăm să nu cedăm pentru că avem și drepturi, nu numai obligații. E o încălcare a drepturilor pe care România le are ca membru al UE. Nu pot să nego-ciez în genunchi, nu pot să accept sclavagismul modern. Ni se explică că suntem atât de corupți, încât nu merităm să aderăm!", a afirmat europarlamentarul liberal. 


Cât despre refuzul de a da un nou pachet din acțiunile Portului administrației locale, pe vremea când era la conducerea Ministerului Transporturilor, Mănescu a declarat că o primărie nu are capacitatea să administreze un gigant cum e Portul Constanța. Mai mult, în opinia europarla-mentarului, rolul unei administrații locale nu e să administreze un Port, ci problemele orașului. 


Comentează știrea

autor
30 martie 2015
raamona

stai dracului în bucurești că stai bine ,altă hoata si ea si barbasu

:)
30 martie 2015
De ce nu ?

Ar putea fi o schimbare pozitiva pentru Constanta. Este cert ca in momentul de fata,ne aflam intr-un impas.In primul rand avem nevoie de noi locuri de munca.In momentul de fata,cei care beneficiaza de cele mai multe avantaje sunt pensionarii si tinerii care chiar isi doresc sa realizeze ceva pe plan profesional,nu au nici cea mai mica sansa in a obtine un job decent,pe profil. Asadar,eu ca tanar,ce alternative am in acest oras?

mazăre cu zarzăre
30 martie 2015
Vă meritați soarta !

Tu, ca tânăr și deștept care ești, ieși la vot și nu mai lăsa moșeții și magraonii să-ți hotărască soarta ! La alegerile locale unde drak sunteți voi, ăștia tineri și neliniștiți ? Ori vă destrăbălați prin Mamaia cu făină pe la nas și apoi vă văicăriți ca babele că n-aveți de mâncare. Iar dacă nu ești deacord cu cele de mai sus, tai-o la muncă în Spania, Italia....unde vrei că ești liber

:)
30 martie 2015
Serios?!

Cu asa mentalitate,inseamna ca tot tineretul din Constanta se afla sub influenta drogurilor,toti frecventeaza toate cluburile posibile si imposibile si se destrabaleaza ,,sus pe bar''. Serios? Poate ca ar trebui sa nu ii mai bagam pe toti in aceeasi oala si sa mai lucram putin in primul rand la respect si bun simt,indiferent de varsta. Ca ,,ghiolbani'' gasim la fiecare pas,oameni educati,mai putin.Cu votul meu sau al tau,in niciun caz nu se va face primavara,in conditiile in care,de cele mai multe ori, chiar si cei morti sunt trecuti pe listele de votare si ei chiar isi exprima dreptul la vot.

Răspuns la: Vă meritați soarta !
Adăugat de : mazăre cu zarzăre, 30 martie 2015
Tu, ca tânăr și deștept care ești, ieși la vot și nu mai lăsa moșeții și magraonii să-ți hotărască soarta ! La alegerile locale unde...
europeanu
30 martie 2015
Constanta

Constanta are nevoie in primul rand de un constantean sau constanteanca.In al doilea rand sa nu fie hot ca derbedeii mazare si porcul betiv.

autor
30 martie 2015
primaria constanta

te votăm dar dacă nu faci ce promiti in campanie îti tăiem capul ? mincinosilor , leprelor , capuselor numai la bani va este gândul .vă doare în cur de cetățenii care vă votează , promiteti orice până vă vedeti ajunsi primari dupa care uitati tot ce ati promis.

razvan
30 martie 2015
Noutate absoluta pe piata ofertelor de lucru

AFACEREA OAMENILOR CULTI SI INTELIGENTI. Program de lucru part-time pentru extinderea pe piata Nationala si Internationala! Ce oferim: -plata se calculează în funcție de implicare și realizări -instruire gratuită prin email -contract legal de comision -scrisoare de recomandare -posibilitatea de a lucra de acasă (fiecare iși face singur programul de lucru) Vrei sa citesti un roman exceptional, o poveste fascinanta, grandioasa, uluitoare? Un roman ce are un subiect unic la nivel mondial, un subiect unic ce nu s-a mai scris,un subiect care i-a pus pe ganduri pe toti cititorii. Convinge-te de realitatea informatiei si poti sa ai AFACEREA VIETII TALE. Pentru mai multe detalii trimiteti un mesaj cu textul " Info" la adresa de email: [email protected]

gligoreion
30 martie 2015
mafia

Am crezut ca femeile sunt cistite in politica .Dar cand am vazut-o pe Udrea........

gogu
30 martie 2015
alta marie

Oare oamenii din constanta nu au un reprezentant al lor nu un bucurestean sau alceva,ca de bucuresteni ne-am cam saturat ,unul care a trait aici si sa lovit zilnic de problemele fiecaruia ,de gropile canalizarilor de trotoarele proaste siocupate de masini de lipsa parcarilor de lipsa parcurilor frumos amenajate ,de tigania instalata incentrul orasului,de pretul corect in piete de lipsa locurilor de joaca ptr copii,de lipsa de locuri de munca ,de lipsa unui spital macar renovat ncu medici competenti.si cate nu ar mai fi de rezolvat? Dar nu de o doamna dela bucuresti care are sot primar la bucuresti si sta pe la bruxelles.

Munca la domiciliu
26 aprilie 2015
Sintem tot mai multi

Daca ai nemulltumiri, poti declansa ACUM schimbarea, pentru ca viitorul tau sa fie altul."Cea mai buna cale pentru a-ti indeplini visele este sa te trezesti"zice PAUL VALERY.Timp de lucru in functie de propriile posibilitati. Nu este necesara experienta.Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail.Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice,cereti detalii "PROIECT" la adresa de email: [email protected] Oferim si solicitam seriozitate!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5788 secunde