"Suntem nemulțumiți de cuantumul sumelor alocate investițiilor"

73

Articole de la același autor

Co-președintele PNL Vasile Blaga și-a exprimat nemulțumirea față de cuantumul sumelor alocate investițiilor, în prima formulă de buget făcută publică de Executiv, și a apreciat că aceasta este "cea mai mare problemă a bugetului pe 2015", la fel cum a fost și a bugetului pe 2014.

" În primul rând, bugetul a fost prezentat azi-noapte, într-o primă formulă. În cursul zilei de astăzi, mai erau încă discuții între ministrul Bugetului, pe de-o parte, și șefii diferitelor instituții, pe de altă parte, au tăiat, nu au tăiat din bugetul DNA, au tăiat, nu au tăiat din bugetul Ministerului Public. Sigur că noi îl vom analiza, dar, ca o problemă generală, suntem nemulțumiți de cuantumul sumelor alocate investițiilor. Și asta este, cred, cea mai mare problemă a bugetului pe 2015 și, de fapt, a fost și a bugetului pe 2014. (...) Vom analiza foarte serios, în comisiile noastre de specialitate, bugetul și ne vom spune punctul de vedere în Parlament", a declarat co-președintele PNL, Vasile Blaga, citat de Agerpres.

Vasile Blaga a adăugat că lipsa locurilor de muncă reprezintă cea mai mare problemă a României și că, în absența investițiilor, o îmbunătățire a situației nu poate interveni. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 12 Decembrie 2014
Stire din Politică-Administrație : Ce spune Blaga despre PMP
Joi, 11 Decembrie 2014
Stire din Eveniment : Percheziții DNA  la Constanța
Miercuri, 10 Decembrie 2014
Stire din Eveniment : DNA FACE PERCHEZIȚII LA CONSTANȚA
Miercuri, 10 Decembrie 2014
Stire din Eveniment : Parteneriat între DNA și Banca Mondială
Pagina a fost generata in 0.3315 secunde