Sulfina Barbu: Voi face o propunere pentru ANOFM. Ministerul Muncii începe o anchetă la Agenție

367
Sulfina Barbu: Voi face o propunere pentru ANOFM. Ministerul Muncii începe o anchetă la Agenție - sulfinabarbu1-1318841518.jpg
Ministrul Muncii, Sulfina Barbu, a declarat că în cursul acestei zile că va face o propunere pentru șefia Agenției Naționale de Ocupare a Forței de Muncă și în același timp va dispune începerea unei anchete a ministerului la ANOFM, după ce Silviu Bian a fost arestat pentru luare de mită, informează Mediafax.

Sulfina Barbu a precizat că numirea unui nou șef al ANOFM va avea loc în zilele următoare, iar în cursul zilei de luni va fi făcută propunerea.

Ea a mai spus că Ministerul Muncii va demara o anchetă la Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) și dacă va fi necesar se va cere sprijinul Corpului de Control al Guvernului.

Ministrul a mai transmis un mesaj subalternilor din Ministerul Muncii spunându-le, referindu-se la Silviu Bian, că cei care au de gând să facă astfel de lucuri ar fi mai bine să plece.

Premierul Emil Boc l-a demis pe Silviu Bian din funcția de președinte al Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă, a declarat, aseară, purtătorul de cuvânt al Guvernului, Ioana Muntean.

Secretarul de stat Silviu Bian a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, duminică, de către Tribunalul București, pentru luare de mită.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 17 Octombrie 2011
Stire din Politică-Administrație : "Bian trebuie exclus din PDL"
Luni, 17 Octombrie 2011
Stire din Eveniment : Ce spune Emil Boc despre cazul Huidu
Pagina a fost generata in 0.3242 secunde