Sulfina Barbu: Voi face o propunere pentru ANOFM. Ministerul Muncii începe o anchetă la Agenție

Luni, 17 Octombrie 2011, 11:51
330
Ministrul Muncii, Sulfina Barbu, a declarat că în cursul acestei zile că va face o propunere pentru șefia Agenției Naționale de Ocupare a Forței de Muncă și în același timp va dispune începerea unei anchete a ministerului la ANOFM, după ce Silviu Bian a fost arestat pentru luare de mită, informează Mediafax.

Sulfina Barbu a precizat că numirea unui nou șef al ANOFM va avea loc în zilele următoare, iar în cursul zilei de luni va fi făcută propunerea.

Ea a mai spus că Ministerul Muncii va demara o anchetă la Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) și dacă va fi necesar se va cere sprijinul Corpului de Control al Guvernului.

Ministrul a mai transmis un mesaj subalternilor din Ministerul Muncii spunându-le, referindu-se la Silviu Bian, că cei care au de gând să facă astfel de lucuri ar fi mai bine să plece.

Premierul Emil Boc l-a demis pe Silviu Bian din funcția de președinte al Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă, a declarat, aseară, purtătorul de cuvânt al Guvernului, Ioana Muntean.

Secretarul de stat Silviu Bian a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, duminică, de către Tribunalul București, pentru luare de mită.

Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.1212 secunde