Stelian Ion: „Sondajul arată că este o competiție în trei. Degeaba se pune presiune pe mine! Nu mă retrag!”

2918

Articole de la același autor

Candidatul din partea USR-PLUS la Primăria Constanţa, Stelian Ion, a susţinut, ieri, o conferinţă de presă în cadrul căreia a prezentat sondajul comandat de formaţiunea din care face parte pentru alegerile locale din 27 septembrie.






Astfel, conform sondajului comandat de USR-PLUS, Vergil Chiţac are 25%, Decebal Făgădău are 24% în timp ce Stelian Ion înregistrează 22%. Pentru Consiliul Local, PNL are 25%, USR-PLUS a obținut 24% iar PSD – 19%. „Mai sunt câteva zile până când vom decide soarta acestui oraş. În 20 de ani nu am avut de ales. După 20 de ani avem o alternativă. O alternativă formată din oameni competenţi. Au fost multe presiuni puse pe noi. Nu le va merge de această dată. Nu vor mai exista aceleaşi manipulări. PSD ne-a obişnuit cu o manieră mincinoasă şi cu pomenile pe care le-au făcut. Oamenii vor un oraş frumos pentru copiii şi nepoţii lor. Oamenilor li s-a transmis că dacă nu vor vota PSD, vor fi lăsaţi pe drumuri. Nu vă temeţi! Vom trage toţi pentru Constanţa”, a transmis Stelian Ion.




El a adăugat că liberalii nu îşi promovează cum trebuie propriul candidat, în schimb, îl atacă pe candidatul USR-PLUS.

„PNL, în loc să îşi promoveze candidatul şi programul, lansează atacuri şi torpilează USR-PLUS. Nu aşa se face, domnule Gabriel Comănescu! Ca să câştigaţi, trebuie să munciţi. Ei falsifică nişte sondaje pentru a crea impresia că în Constanţa ei sunt pe primul loc. Este foarte clar că aceste metode vor înceta. Domnul Orban transmitea public nişte sondaje mincinoase. A spus că eu voi obţine 14% din voturi. Sunt mincinoşi! Candidatul lor este expirat. Este o situaţie penibilă. Această competiţie este o competiţie în trei. O competiţie între mafia PSD, între mogulii din PNL şi între noi care vrem să schimbăm ceva. Am comandat şi noi un sondaj. În general se fac anumite jocuri. Am comandat sondajul la firma IRES. Am putea să modificăm din pix. Dar noi nu facem aşa ceva. Constănţenii au posibilitatea să aleagă. După cum vedeţi, între noi este o diferenţă foarte mică. În ciuda tuturor atacurilor, am crescut foarte mult. Avem 22 %. Vergil Chiţac s-a plafonat, iar Făgădău nu mai are cum să crească”, a mai spus Stelian Ion.



Stelian Ion a ţinut să explice că niciun candidat din USR-PLUS nu se va retrage pentru că ştie că alianţa din care face parte are şanse mari de victorie.



„La Consiliul Local avem 24%. Adevăraţilor penelişti le spun că Vergil Chiţac nu poate şi nu va fi niciodată primarul Constanţei. Nu se va întâmpla aşa ceva. În ciuda tuturor presiunilor pe care le face Comănescu asupra mea. În vecii vecilor nu se va retrage niciun candidat USR-PLUS”, a explicat Stelian Ion.



(Comandat de Partidul Uniunea Salvaţi România, publicat de Cuget Liber, Cod Mandatar Financiar 21200251)


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2619 secunde