Stelian Ion: La Constanţa trebuie să ieşim din zona de subdezvoltare

239
Stelian Ion: La Constanţa trebuie să ieşim din zona de subdezvoltare - 1-1600334483.jpg

Articole de la același autor

"Toate sondajele măsluite aruncate în public de către competitori au fost şi vor fi spulberate. Această campanie la Constanţa este o luptă în trei. O singură forţă poate schimba Constanţa în bine. Această manipulare trebuie să fie desfiinţată", a declarat Stelian Ion.


"După cum bine ştiţi cifrele sunt cele care arată puterea unei primării. Vorbim despre atragerea de fonduri europene. Vom observa cifre dramatice. Cheltuielile totale scad cu 5 la sută. În oraşul nostru s-au atras doar 370.000 de euro. Oradea este oraşul din România care este campion la fonduri europene. Ajungând la capitolul de cheltuieli, vom remarca că se alocă de două ori mai mulţi bani pentru învăţământ şi sănătate în alte oraşe decât la noi la Constanţa. Este evident că aceste fonduri nu se alocă în mod eficient. În localitatea noastră se alocă foarte multe fonduri pentru chestiuni sociale. În zilele următoare vom avea de-a face cu o rectificare bugetară. Am trecut printr o perioada dificilă. Făgădau doreşte să crească veniturile din pix. Anumite capitole vor fi forţate. Vom avea de-a face cu un deficit bugetar. Misiunea noastră la primărie este aceea de a eficaciza măsura banului public. Constănţenii trebuie să aibă încredere în Stelian Ion", a declarat Dumitru Caragheorghe.




"Este vorba despre o întreagă generație. Avem o echipă tânără. Ne interesează foarte mult să privim spre viitor. În Constanţa este vorba despre supraviețuire. Voi face câteva precizări. Cheltuim enorm de mulți bani pe salubrizare în condițiile în care Constanţa este cel mai murdar oraş. Foarte mulți bani se duc către poliţia locală în condițiile în care constănțenii sunt nemulțumiți de aceasta. Foarte mulți bani cheltuiți pe parte de transport public. Niște microbuze care s-au cumpărat la supra preț. Mai sunt 10 zile până când vom avea în Constanţa o schimbare totală. Este scandalos să îți premiezi apropiații. Tot respectul pentru oamenii de cultură şi pentru sportivii care au făcut performanţă. 


Nu trebuie să înstrăinam patrimoniul Constanţei. Îi sugerez lui Făgădău să fie mărinimos din propriul patrimoniu. Să nu își bată joc de patrimoniul Constanţei. Felix Stroe este chipurile cetățean de onoare al acestui oraș. Explicațiile lui Felix Stroe sunt de tot râsul. A spus Făgădău de nenumărate ori că înstrăinările de imobile au fost făcute corect. Este iresponsabil. Minte cu nerușinare. Se comportă aidoma unui dependent de păcănele care își vinde tot din casă. Este jignitor pentru constănțeni să primească biletele cu mesaje electorale. Aceasta este esența pesedismului de care trebuie să ne debarasăm. 


Domnul Mihai Lupu şi a permis să taie panglici fără să aibă nicio calitate la o şcoală care nu era terminată. Pesedismul se găsește şi la PNL. Domnule Făgădău, opriți-vă din această mizerie. Vă veți face bagajele şi veți pleca acasă. Atunci când un constănțean vă atrage atenția, îl jigniți. Spuneți că apărați oamenii de rând. Vă bateți joc de ei. Am fost ieri în Palas. Să vedeți în ce condiții trăiesc oamenii aceia. Nu ați făcut niciun demers. Schimbați trei borduri şi vă lăudați. Plecați acasă cu toate bagajele pe care le-ați acumulat ani de ani. V-aţi îmbogățit. Nu aveți curajul să stați de vorbă cu oamenii. Este rușinos. Îi vom goni cu fanfara. Decebal Făgădău agită spiritele în toata instituția. Nici mafioții pe care îi au pesediștii în spate şi nici nimeni nu ne vor convinge să ne lăsăm bătuți. Angajații primăriei să stea liniștiți. Cei competenți vor rămâne, cei incompetenți vor pleca", a mai adăugat Stelian Ion.


"Avem de-a face mai degrabă cu o acţiune de campanie electorală. Guvernul României taie panglici şi se pozează cu nişte oameni cu care nu au nicio treabă. Domnule Orban, eu v-aş fi invitat în altă parte. La Castelul Reginei Maria din Mamaia şi v-aş fi explicat ca un minister nu are grijă de acest lucru. Umblaţi cu girofarurile pentru că sunteţi disperaţi de imagine. Uitaţi-vă la lucrările de la Lupoaică. O ruşine. Ministrul culturii a venit în Constanţa dar a fugit. L-aş fi invitat să îi arăt care sunt terenurile retrocedate din Constanţa. L-as fi invitat la Casa cu Lei.


PNL, în loc să ne considere parteneri în toată ţara, se comportă de parcă am fi adversari. S-au folosit de toate mijliacele posibile să ne atace.


Voi face doar un apel la cei care iubesc Constanţa. Să îşi reevalueze candidaturile şi poate că se vor regăsi în programul nostru. Îi asigurăm de respectul nostru. Le promitem un parteneriat corect şi transparenţă. Programele lor au unele idei bune. Unele dintre acestea se vor regăsi în programele noastre comune. Dacă vreţi ca acele idei să devina realiate, noi suntem singurii care vrem să facem o schimbare capitală.


Veniţi cu toţii la vot pe data de 27. Este foarte important să ne mobilizăm cu toţii. Mai avem foarte puţin. Am aşteptat 30 de ani ca ceva să se schimbe în Constanţa. În zilele următoare vom ieşi cu propriul nostru sondaj. Diferenţa dintre noi şi ceilalţi este aceea că noi nu avem în spate mafioţi sau moguli", a declarat Stelian Ion.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6694 secunde