Stelian Ion de la USR: Am făcut tot ce depinde de noi pentru unificarea dreptei la Constanța

332

Articole de la același autor

Alianța USR-PLUS Constanța susține în aceste momente o conferință de presă pentru a clarifica relația cu PNL Constanța.


La conferință participă Stelian Ion, candidat din partea Alianței USR-PLUS la Primăria Constanța, Remus Negoi, președinte filiala județeană USR Constanța și candidat din partea Alianței USR-PLUS la președinția Consiliului Județean Constanța și Lucian Muflic care este candidat din partea Alianței USR-PLUS la Consiliul Județean Constanța.


"Am vrut să punem astăzi câteva chestiuni pe tapet legate de relația tumultoasă cu PNL. Aș vrea să punctez o singură chestiune, definiția parteneriatului. Din păcate au fost anumite luări de poziție pe care nu le-am înțeles și nu se încadrează în definiția unui parteneriat", a declarat Remus Negoi.




"Suntem două partide care au reușit să ofere și să vină în fața constănțenilor cu soluții. În primul rând Constanța primează. Este un moment important. Constanța suferă iar constănțenii iși doresc altceva. Noi trebuie să fim consecvenți. Trebuie să fim atenți când vorbim de unificarea dreptei. Nu înțeleg de ce candidatul PNL nu a avut o conferință comună cu cei din conducerea PNL", susține Lucian Muflic.




"Constănțenii merită respect și transparență. De zeci de ani nu reușim să ieșim din această mocirlă. Modul în care se derulează discuțiile vizavi de unificarea dreptei, este de interes pentru toți constănțenii. De mâine trebuie să începem să adunăm semnături pentru susținerea candidaturilor. Acest proiect ar fi trebuit finalizat la această dată. Am avut inițiativă, am făcut tot ce depinde de noi. Este importantă relația cu PNL pentru că este cel mai vechi partid de dreapta. Conducerea PNL a mimat această apropiere. De fiecare dată inițiativa ne-a aparținut", a declarat Stelian Ion.




"Într-un astfel de context, în care noi am sprijinit PNL Constanța, să vii acum și să nu schimbi strategia, mi se pare o soluție perdantă. Parcă nu își doresc să câștige. Constanța nu are nevoie de astfel de conflicte în interiorul partidelor de dreapta", a mai declarat Stelian Ion.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.779 secunde