Sportivii din Agigea, sprijiniți de primarul Cristian Cîrjaliu

330
Sportivii din Agigea, sprijiniți de primarul Cristian Cîrjaliu - sportiviidinagigeasustinuti-1438797080.jpg

Articole de la același autor

Pe lângă investițiile realizate în comuna Agigea, de care beneficiază toți locuitorii, primarul Cristian Cîrjaliu împreună cu aleșii locali sunt alături și de sportivii care fac cinste localității, oferindu-le atât condiții materiale, cât și sprijin moral.

Primarul spune că una dintre ramurile sportive care a realizat multe rezultate merituoase este secția de kaiac-canoe din cadrul CS Agigea, care își desfășoară activitatea din anul 2010. În cei cinci ani de activitate, sportivii de aici au obținut peste 150 de medalii la campionatele naționale și 10 medalii la campionatele europene și mondiale. Secția este coordonată de directorul Ionel Rață, iar antrenor este Cosmin Rață.

Recent, a avut loc Campionatul Mondial din Portugalia. Evenimentul s-a desfășurat în perioada 23-26 iulie și au participat concurenți din 36 de țări. La această competiție, sportivul Cosmin Lulciuc, elev în clasa a XII-a la LPS Constanța, a obținut locul III la proba de kaiac 2- 200 m, mândria antrenorului fiind cu atât mai mare cu cât acesta s-a situat la numai o zecime de locul I.

Ținând cont de această performanță, reprezentanții Primăriei Agigea au anunțat că îi vor sprijini în continuare pe cei care fac cinste localității.

În altă ordine de idei, în viitorul apropiat, respectiv în perioada 20 - 31 august 2015, echipa de kaiac-canoe a CS Agi-gea va participa la Campionatul Național de juniori, tineret și seniori. Anul compe-tițional 2015 se va încheia cu participarea sportivilor Cosmin Lulciuc, Aurelian Ciocan și Sorin Cical la Campionatul European ce va avea loc în perioada 17 - 20 septembrie 2015 de la Bascov, acțiune la care România și-a stabilit ca obiectiv câștigarea unei medalii. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4134 secunde