"Sper să reluăm discuțiile pe descentralizare"

100

Articole de la același autor

Vicepremierul Liviu Dragnea, ministru al Dezvoltării Regionale, și-a exprimat, vineri, speranța ca în perioada următoare să fie reluate discuțiile atât în ceea ce privește descentralizarea, cât și finalizarea întregului pachet de modificare a legilor administrației locale.

Dragnea a făcut această declarație în cadrul unei mese rotunde, organizate la Palatul Parlamentului, la care a participat alături de președintele Congresului autorităților locale și regionale, Herwig van Staa, asistența fiind formată din parlamentari, primari, reprezentanți ai structurilor asociative ale administrației publice locale din România. 


"Eu sper ca în perioada următoare, împreună, să reluăm discuțiile și să fiți alături de noi privind descentralizarea, să reluăm discuțiile pentru finalizarea întregului pachet de modificare a legilor privind administrația locală. Chiar dacă vor fi dezbateri aprinse, chiar dacă vor mai apare piedici, nu trebuie să uitați, stimați colegi, un lucru important: spre deosebire de cei care vă mai ceartă la televizor, dumneavostră aveți la dispoziție o armă importantă: aveți legitimitatea dată de cei care v-au ales", le-a spus Dragnea celor prezenți.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0863 secunde