"Sper ca noul Guvern să ducă mai departe proiectele destinate salvării oamenilor"

142
Premierul demis Viorica Dăncilă și-a exprimat speranța, miercuri, ca noul noul Guvern să ducă mai departe proiectele destinate salvării oamenilor, adăugând că, în perioada mandatului său, au fost luate o serie de măsuri, între care îmbunătățirea sistemului național de apeluri de urgență 112.

Ea a participat la semnarea proiectului "Multirisc Modul III", destinat îmbunătățirii pregătirii personalului IGSU, Serviciilor de Ambulanță, Unităților și Compartimentelor de Primiri Urgențe, Salvamont și Salvaspeo.

"Este încă o măsură guvernamentală care vine în continuarea demersurilor noastre de dotare cu mijloace de intervenție rapidă, cu aparatură și instrumente moderne și de îmbunătățire a legislației în cazul situațiilor critice. După cum știți, la finalul luni iunie, a fost semnat Acordul-cadru privind furnizarea de elicoptere ușoare destinate misiunilor de căutare-salvare montană și intervenții medicale de urgență. A fost doar unul din pașii importanți pe care i-am făcut pentru dezvoltarea noului concept al managementului pentru situații de urgență, viziune 2020. De asemenea, am modificat legislația și am făcut progrese semnificative de îmbunătățire a sistemului național de apeluri de urgență 112", a afirmat Dăncilă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7525 secunde