Sorin Grindeanu vrea să le arate românilor, cu drone, cum merg lucrurile pe șantierele din țară

289
Sorin Grindeanu vrea să le arate românilor, cu drone, cum merg lucrurile pe șantierele din țară - grindeannu-1637781684.jpg

Articole de la același autor

Una dintre primele măsuri pe care ministrul propus la Transporturi le va lua după aprobarea bugetului pe anul 2022 va fi transparentizarea procesului de construcţie a autostrăzilor. Sorin Grindeanu a declarat, miercuri, după audierile din Parlament, că intenționează să arate românilor, live, cu ajutorul dronelor, ceea ce se întâmplă pe şantiere.

„Să vadă toţi românii, nu doar Grindeanu sau secretarii de stat, cum merg şantierele în România”, a precizat Grindeanu, care a primit aviz favorabil pentru portofoliul de la Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii.

„Experienţa mea legată de acest domeniu (al transporturilor - n.r.) a fost în cei patru ani în care am fost viceprimarul Timişoarei şi am răspuns în mod direct de acest domeniu, şi eu cred că lucrurile sigur nu au mers la ritmul în care mi-aş fi dorit, dar au mers destul de bine şi am învăţat de acolo să stau şi să îi urmăresc foarte atent pe toţi. Vă asigur că voi face acest lucru. Şi vă mai asigur că una dintre primele măsuri pe care le voi lua atunci când o să vină bugetul este să vadă toţi românii, nu doar Grindeanu sau secretarii de stat, cum merg şantierele în România. Ăsta este un lucru care se face simplu cu tehnica actuală, cu drone care să transmită live pe site-ul Ministerului Transporturilor tot ceea ce se întâmplă pe şantierele aflate în lucru în România. Ăsta e unul dintre primele lucruri pe care le voi face”, a susţinut Grindeanu, după audierile din cele două comisii de specialitate.

Sorin Grindeanu a primit miercuri aviz favorabil pentru portofoliul de la Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii, din partea comisiilor de specialitate ale Parlamentului, reunite. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6439 secunde