Și ambasada Marii Britanii reacționează în "Cazul Ponta"

207
2
Și ambasada Marii Britanii reacționează în

Articole de la același autor

Ambasada Marii Britanii la București a arătat marți că "nu comentează cazurile individuale" și că situațiile care vizează Guvernul României reprezintă "un subiect ce trebuie gestionat de cetățenii României". 


"Guvernul Marii Britanii recunoaște importanța luptei împotriva corupției în România și necesitatea ca instituțiile sistemului judiciar să poată acționa cu imparțialitate și în spiritul unei independențe depline. Acest principiu este de altfel menționat și în rapoartele Comisiei Europene privind Mecanismul de Cooperare și Verificare în domeniul justiției, documente ce subliniază rolul important al Parlamentului în acest efort conjugat", precizează un comunicat de presă difuzat de ambasadă. 


Sursa citată amintește că, înainte de Summitul G7 din Germania, prim-ministrul britanic David Cameron "a atras atenția asupra corupției ca amenințare la adresa prosperității și securității statelor, oriunde în lume". 


"Premierul Cameron a anunțat că Marea Britanie va coordona o agendă anticorupție pe parcursul anului următor, culminând cu un summit dedicat luptei împotriva corupției găzduit la Londra în 2016. Ambasada Marii Britanii nu comentează cazurile individuale iar situațiile care vizează Guvernul României reprezintă un subiect ce trebuie gestionat de cetățenii României", conchide comunicatul menționat. 


Plenul Camerei Deputaților a aprobat marți hotărârea de respingere a începerii urmăririi penale față de premierul Victor Ponta cu 231 voturi "pentru" și 120 "împotrivă". 



Comentează știrea

Dan
9 iunie 2015
Ambasade

Mor cand vad ca functionari ai unor ambasade ne dau noua romanilor mesaje ! Pai ce ambasador Roman s-a dat vreodata cu parerea despre vreun aspect intr-o anumita tara ? Nici in Angola . Luanda ! Rusine tradatorilor de neam si celor care critica tara asta de a ajuns sa ne trebuiasca 50 de ani de acum incolo sa ii convingem ca nu suntem cei mai hoti si corupti din lume ! alinentam peste tot zazboiul romano-roman Nebonilor faceti razboi civil ? toata tara asta a ajuns ca o puscarie ! toti sunt hoti si corupti ? Bagati lustratia in justitie si schimbati legile astea aberante cu care Porcurorii pot acuza pe oricine , inculpa si aresta ! Carpele de Parlamentari sa numai faca legi dictate de Porcurori si asa zisi judecatori in fapt acoperiti !

MAG
10 iunie 2015
OFERTA PART-TIME

'Selectam Dezvoltatori Afacere !!!! Locuri Limitate !! OFERTA DE MUNCA !! PROIECT NOU >> PART- TIME - DIRECT PE INTERNET Acest proiect vizeaza piata americana de carti electronice ( E-Book ) Oferim curs gratuit si complet de instruire sub forma unor lectii prin e-mail. Se ofera contract de comision ! Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal de catre EPUBLISHERS.SRL Cerinte - Persoane serioase - Cunostinte minime PC - Timp de lucru 2-3 ore / zi Daca doriti s-a colaboram va rog sa cereti : INFO la adresa de email : [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3252 secunde