Servicii medicale oferite de PNL Năvodari

165
Servicii medicale oferite de PNL Năvodari - liberaliiofera-1432288309.jpg

Articole de la același autor

Liberalii din Năvodari au în plan un proiect ce vizează verificarea stării de sănătate a locuitorilor din Năvodari. Astfel, începând de luni, 25 Mai și până sâmbătă, 30 Mai, între orele 9.30-16.30, o firmă de optică în parteneriat cu Organizația PNL Năvodari și cu sprijinul consilierului județean Adrian Sponte, copreședinte al PNL Năvodari, demarează acțiunea de consultații oftalmologice gratuite și măsurarea tensiunii arteriale. 


"Ca să vă bucurați de soarele strălucitor al verii, de albastrul mării, de zâmbetele nepoților, copiilor dumneavoastră, vă oferim consultații gratuite. Nu lăsați lipsa banilor să vă întunece privirea", a transmis copreședintele PNL Năvodari, Adrian Sponte.

Așadar, aceste servicii medicale sunt oferite tuturor locuitorilor din Năvodari care vor să-și verifice starea de sănătate. Serviciile medicale sunt oferite de specialiști din București cu aparatură de ultimă generație, existând și posibilitatea achiziționării ochelarilor corespunzători. Consultațiile au loc la sediul PNL Năvodari situat în strada Mării, clădirea 27, lângă termica Distribuție , telefon 0734.727.315.   


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4261 secunde