Senatul a ratificat acordul privind scutul antirachetă

256

Articole de la același autor

Proiectul de lege pentru ratificarea Acordului între România și SUA privind amplasarea sistemului de apărare împotriva rachetelor balistice al Statelor Unite în România a fost aprobat, luni, în plenul Senatului.
Votul a fost unanim pentru aprobarea Acordului, respectiv 90 de voturi pentru. Senatul este Cameră Decizională. Ultimul pas al procedurii legislative este promulgarea legii privind acordul de către președintele Băsescu.
Proiectul de lege privind ratificarea acordului între România și Statele Unite privind amplasarea sistemului de apărare împotriva rachetelor balistice al SUA în România a fost adoptat de către deputați pe 15 noiembrie cu 261 de voturi pentru, patru contra și o abținere.
Pe 19 octombrie, membrii Executivului au aprobat proiectul de lege privind ratificarea acordului cu SUA pentru instalarea sistemului antirachetă pe teritoriul României și l-au trasnmis Parlamentului cu solicitarea ca votul pe proiect să se dea în regim de urgență. Acordul privind scutul antirachetă a fost semnat la 13 septembrie la Washington de către ministrul român de externe, Teodor Baconschi, și secretarul de stat american Hillary Clinton.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 17 Iunie 2011
Stire din Cetățenești : "La nebuni să mergi tu!"
Pagina a fost generata in 0.3931 secunde