Senatorul Septimiu Bourceanu susţine proiectul „Planul Naţional de Investiţii Anghel Saligny”

266
Senatorul Septimiu Bourceanu susţine proiectul „Planul Naţional de Investiţii Anghel Saligny” - septimiubourceanu-1630596305.jpg
Preşedintele Organizaţiei Municipale PNL Constanţa, Septimiu Bourceanu, este de părere că proiectul „Planul Naţional de Investiţii Anghel Saligny” este unul extrem de important pentru dezvoltarea României, dar şi a judeţului Constanţa.

Bourceanu a postat şi un mesaj în acest sens pe pagina sa oficială de Facebook, în care oferă mai multe detalii.

„După zeci de ani, în sfârșit avem posibilitatea să facem ceva concret pentru orașul nostru, pentru județul nostru și pentru țara noastră.

Acum avem un proiect care are la bază un document complet susținut de o finanțare istorică. Acest proiect se numește Planul Național de Investiții Anghel Saligny. Sunt 50 miliarde de lei până în 2028, bani pe care primarii și autoritățile locale îi pot accesa pentru drumuri, gaze, apă și canalizare. Sunt lucruri de bază, la care mulți români nu au încă acces.

Nu mai vorbim despre birocrația inutilă; nu mai vorbim de cât stăteau primarii noștri pe la ușile ministerelor, cu zilele, pentru a putea spera măcar că proiectul pe care l-au depus are șanse de reușită.

Tot ce trebuie să facem este să susținem ca Planul Național de Investiții Anghel Saligny să devină un act normativ și astfel să poate intra în vigoare. Noi, PNL, susținem adoptarea Planului Național de Investiții Anghel Saligny în Guvern cât mai curând posibil. Pentru aceasta avem nevoie de suportul tuturor și, în special, de cel al partenerilor de alianță.

Amenințările pe surse cu ieșirea de la guvernare nu ajută deloc coaliția.

Provocarea unei crize politice ar fi total iresponsabilă și ne-ar aduce prejudicii grave pe termen lung. O guvernare stabilă înseamnă reforme, o economie consolidată și o luptă eficientă împotriva noului coronavirus.

Așa cum am arătat de-a lungul timpului, noi nu cedăm la șantaj, nu acceptăm sfidările și nici atitudinile de forță. Noi vrem stabilitate pentru că scopul nostru este dezvoltarea și modernizarea României”, a scris preşedintele organizaţiei municipale a PNL Constanţa, Septimiu Bourceanu.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3712 secunde