Senatorul Remus Negoi, invitaţie la o dezbatere privind Codul Patrimoniului

328
1
Senatorul Remus Negoi, invitaţie la o dezbatere privind Codul Patrimoniului - negoicomunicat-1645028242.jpg
Patrimoniul cultural din judeţul Constanţa trebuie protejat în aşa fel încât să se poată bucura de el şi generaţiile viitoare. O parte din clasa politică se luptă pentru acest lucru, iar un exemplu concret este tabăra USR-PLUS.

Senatorul USR-PLUS de Constanţa, Remus Negoi, a transmis printr-un comunicat de presă faptul că joi, 17 februarie, va avea loc o întâlnire la Hotel Continental Forum, la care vor participa şi specialişti din cadrul Comisiei Naţionale a Arheologiei şi din cadrul Institutului Naţional al Patrimoniului.

„De puțin timp a fost pus în dezbatere publică mult așteptatul Cod al Patrimoniului, ce ar trebui să fie cartea de căpătâi a protecției monumentelor istorice şi să reglementeze regimul juridic general al bunurilor culturale şi naturale. Actul normativ urmăreşte clarificarea, simplificarea şi transparentizarea procedurilor şi mecanismelor pentru protejarea şi punerea în valoare a patrimoniului cultural. Vă invit la o dezbatere pe această temă joi, 17 februarie, de la ora 16.00, la Hotel Continental Forum (fost Ibis) din Constanța. La discuţii vor participa, printre alții, specialiști de la Comisia Națională a Arheologiei şi de la Institutul Naţional al Patrimoniului, profesori universitari, muzeografi, parlamentari, oameni de cultură”, a transmis senatorul USR-PLUS de Constanţa, Remus Negoi.Comentează știrea

Duta
16 februarie 2022
raspuns

praf in ochi.... colegu' (de facultate) cum a rămas cu teatrul de vară din mamaia??? Vorbe în vânt....

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5224 secunde