Senatorul Puiu Hașotti, nominalizat pentru funcția de ministru al Culturii

497
8
Senatorul Puiu Hașotti, nominalizat pentru funcția de ministru al Culturii - puiuhasotti-1340138597.jpg
Senatorul liberal Puiu Hașotti a fost nominalizat, ieri, de partidul din care face parte pentru a ocupa funcția de ministru al Culturii, după ce ANI a constatat incompatibilitatea lui Mircea Diaconu. Surse din interiorul PNL au declarat, pentru Mediafax, că formațiunea îi va propune premierului Victor Ponta să îl numească pe Puiu Hașotti în funcția de ministrul al Culturii.
În vârstă de 59 de ani, Puiu Hașotti este liderul grupului PNL din Senat și vicepreședinte al partidului. El a fost deputat în legislaturile 1996-2000 și 2000-2004, iar din 2004 este senator.
În prezent, senatorul Hașotti este membru al Comisiei de cultură din Senat.
În perioda 1976-1996, Hașotti a fost, pe rând, muzeograf, muzeograf principal, cercetător principal. De asemenea, în perioada 1990-1995, el a fost consilier la Inspectoratul Județean pentru Cultură Constanța. Din 1990, Puiu Hașotti este lector și conferențiar la Facultatea de Istorie și Științe Politice a Universității "Ovidius" Constanța.
Puiu Hașotti este absolvent al Facultății de Istorie a Universității București, iar din anul 1995 este doctor în științe istorice.

Comentează știrea

Hanibal
20 iunie 2012
pretul tradarii

In sfarsit,Hasotti si-a primit recompensa din partea PSD pentru tradarea liberalismului,atata cat era in Romania si pentru politicianismul sau fățarnic si carierist..Fost istoric de talie mondiala ca si Antonescu,de profesie politicianist si parlamentarist pe viata,Hasotti este exemplarul tipic al politicianismului care una spune si alta fumeaza.Ani de zile,in Parlament si in afara lui,Hasotti a "demascat"PSD-ul facand declaratii incendiare,dovedite astazi doar simple focuri in paie ude.In martie 2003 Hasotti declara in Parlament: " Din momentul accederii la putere principala grija a partidului de guvernamant(PSD) a fost "pedeserizarea" devenita ulterior "pesederizare".Singurul criteriu pentru ocuparea posturilor vacante a fost "calitatea" de membru PSD.".Dupa cum se vede,astazi criteriul este "uselenizarea".care in realitate este tot " pesederizare". Acum,dl Hasotti,pesederizat,se simte ca in sanul familiei combinat cu PSD-ul despre care declara tot in Parlament in aprilie 2004: "PSD reprezinta tot ce poate fi mai perfid,malefic si ipocrit...PSD este un partid fara Dumnezeu,fara credinta,fara rusine,fara lege".In sfarsit,Hasotti si-a gasit adevarata familie politicianista.Cine se aseamana se aduna.Mare lucru cultura la casa omului.

slea
20 iunie 2012
Bine am mai ajuns

Din trepadusi pe vremea comunistilor la Inspectoratul de Cultua Constanta , a ajuns mare liberal si mai nou Ministrul Culturii. Venea si debita pareri artistice -ideologice P.C.R. la vizionarile teatrale, punea la respect muzeele .sI iata rasplata . BINE AM AJUNS. Prim -ministru hot intelectual , ministri la fel si toti comunisti ori securisti de mare rang. TRAIASCA DEMOCRATIA. ''Bravos natiune halal sa-ti fie!''

tytone
20 iunie 2012
prostie

sunt constantantean batrin il cunosc pe hasoti. vorba lui becali hasoti este cel mai prost machedon politic si profesionist pe care la avut constanta. ?cum puteti da pe mina acestu-ilingau politic cultura romaneasca antonescule trezestete daca vrei sa ajungi presedinte fi demn.

tytone
20 iunie 2012
prostie

sunt constantantean batrin il cunosc pe hasoti. vorba lui becali hasoti este cel mai prost machedon politic si profesionist pe care la avut constanta. ?cum puteti da pe mina acestu-ilingau politic cultura romaneasca antonescule trezestete daca vrei sa ajungi presedinte fi demn.

Craii de curte veche
20 iunie 2012
SEMIANALFABET

Am spus de nenumarate dati ca cei din conducerea usl sunt SEMIANALFABETI.Am confirmartea acest ipochimen, comunist nu stie sa scrie , la ce bursa a fost pe banii contribuabililor in USA.Ce dovada mai buna vreti? Constantenii care au votat cu usl-ul au aceeasi pregatire scolara , ca si hasoti si chegargara plagiatorul, si pogonici de la Somova. Rezulata ca sunt SEMIANALFABETI SI HOTI.Tatal hotilor pina astazi conform justitiei este bombonel.Asa ca mai semianalfabetii mosului, mai puneti si voi mina pe un ziar nu carti, ca va este foarte greu.

Craii de curte veche
20 iunie 2012
SEMIANALFABET

Am spus de nenumarate dati ca cei din conducerea usl sunt SEMIANALFABETI.Am confirmarea cu acest ipochimen, comunist care nu stie sa scrie , la ce bursa a fost pe banii contribuabililor in USA.Ce dovada mai buna vreti? Constantenii care au votat cu usl-ul au aceeasi pregatire scolara , ca si hasoti si chegargara plagiatorul, si pogonici de la Somova. Rezulata ca sunt SEMIANALFABETI SI HOTI.Tatal hotilor pina astazi conform justitiei este bombonel.Asa ca mai semianalfabetii mosului, mai puneti si voi mina pe un ziar nu carti, ca va este foarte greu.

lego
20 iunie 2012
hasoti

Citeste in Atac De Constanta un articol exceptional despre cine este Puiu Hasoti si ce interese are.

dare
28 iunie 2012
lingaii de curte noua

Nu este nici primul nici ultimul analfabet pus in pozitii cheie. Din pacate am ajuns la concluzia ca fiecare popor isi merita soarta. Cascati ochii cu cine votati sau si mai bine zis tarati va picioarele lenese la vot.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3051 secunde