Senatorul Puiu Hașotti ar putea fi noul ministru al Culturii

677
4
Senatorul Puiu Hașotti ar putea fi noul ministru al Culturii - 1301468777puiuhasottinn-1340118346.jpg
Liderul senatorilor PNL, Puiu Hașotti, este propunerea liberalilor pentru funcția de ministru al Culturii, în care îl va înlocui pe Mircea Diaconu.


Surse liberale au precizat pentru MEDIAFAX că PNL îi va propune premierului Victor Ponta să îl numească pe Puiu Hașotti în funcția de ministru al Culturii.

În vârstă de 59 de ani, Puiu Hașotti este liderul grupului PNL din Senat și vicepreședinte al formațiunii liberale. El a fost deputat în legislaturile 1996-2000 și 2000-2004, iar din 2004 este senator.

Puiu Hașotti este membru al Comisiei de cultură din Senat.

În perioda 1976-1996, Hașotti a fost, pe rând, muzeograf, muzeograf principal, cercetător principal. De asemenea, în perioada 1990-1995, el a fost consilier la Inspectoratul Județean pentru Cultură Constanța. Din 1990, Hașotti este și lector și conferențiar la Facultatea de Istorie a Universității Ovidius Constanța.

Puiu Hașotti este absolvent al Facultății de Istorie a Universității București, iar din anul 1995 este doctor în științe istorice.

Ministrul Culturii, Mircea Diaconu, este incompatibil, a decis marți instanța supremă. Fostul deținător al acestui portofoliu, Adrian Iorgulescu, a declarat, la Realitatea TV, că postul revine PNL, care va desemna un înlocuitor pentru Diaconu în urma unui vot în Biroul Permanent al partidului. Referitor la varianta de a ocupa el funcția, Iorgulescu a precizat că este prematur să se pronunțe. "Eu cred ca mi-am facut datoria onest (la ministerul Culturii), poate e cazul să vină alți oameni", a spus el .





Comentează știrea

Verde- imparat
19 iunie 2012
Hasotti- ministru?

Ha, ha, ha! Hasotti, ministrul culturii? O tara trista, plina de umor! La asa tara, asa ministru!

usl- tot o mizerie
19 iunie 2012
i hope it's a bad joke

un nenorocit de om. In '96 in campania pt prezidentiale il injura de mama focului pe iliescu iar acum bate palma cu psd-ul ca sa formeze usl. Orice alt post i se potrivea mai putin cel de ministru al culturii. Mai bine il pune ministrul INCULTURII sau ministrul minoritatilor aromane.

constantean
19 iunie 2012
Hai ca-i buna...

Hasotti la Cultura... Hahahaaaaaaaa... Mai lipseste doar porcusor constantinescu in functia de presedinte al Romaniei... Traiasca Republica Mafiota NeoComunistaNazista Romania

cetatean
19 iunie 2012
Inseamna ca Titi Jurca va fi numit ministru de interne...

Hahahahaaaaaaaa

Răspuns la: Hai ca-i buna...
Adăugat de : constantean, 19 iunie 2012
Hasotti la Cultura... Hahahaaaaaaaa... Mai lipseste doar porcusor constantinescu in functia de presedinte al Romaniei... Traiasca Republica Mafiota...

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8082 secunde