Senatorul Gigi Chiru are miercuri musafiri. Vasile Blaga vine la Constanța

61
Senatorul Gigi Chiru are miercuri musafiri. Vasile Blaga vine la Constanța - vasileblagavinelaconstanta-1399899151.jpg

Articole de la același autor

Președintele Partidului Democrat Liberal, Vasile Blaga, și candidații partidului la alegerile europarlamentare, Theodor Stolojan, Marian-Jean Marinescu și Traian Ungureanu, vor veni pe 14 și 15 mai în Constanța pentru mai multe întâlniri cu locuitorii orașului și ai județului. Aceștia vor fi însoțiți de senatorul Christian Gigi Chiru, președintele organizației județene PDL Constanța și de echipa de campanie.
Delegația europarlamentarilor va avea întâlniri cu cetățenii, membrii și simpatizanții PDL din localitățile Cernavodă, Medgidia, Mangalia, Năvodari și Constanța. Totodată, va avea loc și lansarea candidatului la Primăria Rasova. Programul de lucru al europarlamentarilor se va încheia cu un miting la care vor participa peste o 1.200 de persoane, pe platoul Casei de Cultură din Constanța. În acest sens, PDL Constanța a trimis cereri către instituțiile abilitate pentru marșuri organizate cu plecare din mai multe puncte diferite ale orașului: Dacia, Far, Podul de butelii și sediul PDL. Fiecare grup va fi însoțit de către un europarlamentar.
Mitingul care va avea loc joi, 15 mai, ora 17.30, reprezintă o invitație pentru constănțenii Constanței de a participa la alegerile europarlamentare organizate pe 25 mai 2014. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4495 secunde