Senatorul Gabriela Firea, noi critici la adresa coaliției de guvernare

Marţi, 02 Martie 2021
111
Parlamentarul social-democrat Gabriela Firea vine cu noi critici la adresa coaliției de guvernare, pe care o numește „Coaliția Austerității” și pe care o acuză de o manipulare supremă, aceea de a convinge oamenii care trăiesc în sărăcie să nu își mai ceară drepturile, pe motiv că statul nu are bani.

„Manipularea supremă: să convingi oamenii care trăiesc în sărăcie să nu își mai ceară drepturile, pe motiv că statul nu are bani – asta a reușit Coaliția Austerității. Adică bogații au convins săracii că nu mai sunt bani și pentru ei”, acuză senatorul Gabriela Firea într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Prim-vicepreședintele PSD afirmă că este „treaba statului” să identifice surse de finanțare sau să mărească gradul de încasare a taxelor și impozitelor.

„Asta nu e problema copiilor, a pensionarilor sau a oamenilor care muncesc. În loc să facă asta, Coaliția Austerității a respins toate amendamentele PSD la Legea Bugetului de Stat, care prevedeau creșterea alocațiilor, a salariilor din Educație, Sănătate și a pensiilor. Asta deși PSD a construit un buget paralel și a arătat că sunt bani pentru toate acestea! Premierul Cîțu a construit bugetul pe logica când iei din puținul celor mulți (și săraci) se face mult pentru cei puțini (și bogați)”, conchide Firea. Pagina a fost generata in 0.3088 secunde