Senatorul Felix Stroe: „Toţi parlamentarii PSD vor vota orice moțiune de cenzură”

633
Senatorul Felix Stroe:  „Toţi parlamentarii PSD vor vota orice moțiune de cenzură” - fondstroe22-1630853867.jpg
Scandalul din coaliţie dintre USR-PLUS şi PNL poate fi benefic pentru tabăra PSD. Senatorul Felix Stroe a explicat într-un comunicat că aşa cum a spus-o chiar preşedintele Partidului Social Democrat într-o conferinţă de presă susţinută la Olimp, Marcel Ciolacu, PSD ar urma să depună o moţiune de cenzură în momentul în care se vor strânge toate semnăturile pentru ca această moţiune să treacă.

„Se tot discută inutil și parazitar despre șovăielile PSD în fața unei moțiuni depuse, împotriva toxicului Guvern Cîțu. În primul rând, aș reaminti tuturor declarațiile președintelui Marcel Ciolacu de luni, chiar de la Olimp, cu câteva zile înainte de declanșarea crizei. Domnia sa a reiterat atunci hotărârea fermă a PSD, de a depune o moțiune, în momentul în care va avea toate semnăturile pentru ca ea să treacă în mod sigur. Un demers democratic și necesar”, a declarat senatorul Felix Stroe.

Liderul social-democraților din Constanța a continuat să spună că prioritatea celor din PSD în acest moment este ca actualul guvern să fie înlăturat.

„Dar nu PSD a declanșat această criză politică gravă, ci chiar premierul Cîțu! În loc să fie preocupați de cea mai importantă problemă a României în momentul de față – creșterea artificială și nejustificată a prețului la gaze și energie electrică și, implicit, explozia facturilor populației – membrii Coaliției fac un circ ieftin! Nici spitalele, nici școlile nu sunt pregătite pentru iminentul val 4 al pandemiei de Covid19! Haosul creat de acești nepricepuţi este cvasi-generalizat și crește exponențial!

Prin urmare: Toţi parlamentarii PSD vor vota orice moțiune de cenzură care se va dezbate în Parlament! Prioritatea maximă a cetățenilor este, din ce știm cu toții, înlăturarea acestui guvern, fiind deci mai puțin important cine redactează și cine depune moțiunea. Miza nu e textul sau autorul moțiunii, ci votul din Parlament care să determine căderea Guvernului Cîțu!”, a mai explicat Felix Stroe.

Senatorul social democrat nu vede o altă soluţie decât căderea guvernului Cîţu. Stroe a mai spus că PSD nu va susţine un alt guvern de uniune naţională şi chiar va propune un prim-ministru care să gestioneze mai bine situaţia politică din România.

„Însă, PSD nu va susține niciun guvern minoritar condus de unul dintre partidele din actuala coaliție. PSD nu va lua parte și nu va susține niciun guvern de uniune națională condus de unul dintre partidele din actuala coaliție!

După înlăturarea Guvernului Cîțu, care este iminentă, PSD va avea o propunere de prim-ministru și va accepta să participe la un viitor guvern, doar dacă această propunere va fi validată de Președintele României.

Consider, ca toți colegii mei din Partidul Social Democrat, că cea mai sănătoasă ieșire din criza politica o reprezintă declanșarea alegerilor anticipate. Așa să ne ajute Dumnezeu!”



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5828 secunde