Senatorul Adrian Țuțuianu: "Pro România nu va vota prelungirea stării de alertă"

451
Senatorul Adrian Țuțuianu:

Articole de la același autor

Senatorul Adrian Țuțuianu, a declarat, ieri, că parlamentarii Pro România nu vor vota prelungirea stării de alertă pentru că sunt deja costuri prea mari pentru economia țării, oamenii nu mai suportă multe restricții și vor fi chiar efecte asupra procesului electoral.

"Pro România este consecvent, nu am votat Guvernul Orban I, nu am votat Guvernul Orban II, nu am votat instituirea stării de urgență, nici prelungirea stării de urgență, nu am votat instituirea stării de alertă, nu vom vota nici pentru prelungirea stării de alertă. De ce? Sunt costuri deja insuportabile pentru economia românească, ați luat și dumneavoastră act de protestele celor din HoReCa. În al doilea rând, din punct de vedere psihologic, oamenii nu mai rezistă la restricții. Dacă facem comparație cu țările din jur, toate au luat măsuri mai puțin restrictive, au redeschis economia, turismul.

Apoi, mă gândesc și că această prelungire a stării de alertă este de natură să descurajeze oamenii să participe la procesul electoral și această descurajare va veni în principal pentru persoanele mai în vârstă, vulnerabile din punct de vedere al sănătății", a declarat, la Digi24, Adrian Țuțuianu. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6604 secunde