Senatorul Adrian Țuțuianu cere reducerea subvențiilor acordate partidelor

164
Senatorul Adrian Țuțuianu cere reducerea subvențiilor acordate partidelor - senatoruladriantutuianu-1548690311.jpg

Articole de la același autor

Senatorul Adrian Țuțuianu, recent înscris în Pro România, a anunțat, ieri, că reprezentanții formațiunii vor veni cu amendamente la bugetul de stat, unul dintre ele fiind reducerea subvențiilor acordate partidelor parlamentare.

El a apreciat că e imoral ca partidele parlamentare să ia 35-36 de milioane de euro pe an, în condițiile în care cu banii pe o lună din aceste subvenții s-ar putea face investiții importante pentru comunitățile locale. Țuțuianu a mai spus că intenția este de reducere a subvențiilor, nu de eliminare a acestora.


"Reducerea subvențiilor de la buget acordate partidelor politice parlamentare. Am fost șeful unei organizații județene importante, în cei 20 de ani cât am stat în PSD, PSD Dâmbovița nu a primit vreodată vreun leu din subvenția de la bugetul statului. Am lăsat PSD Dâmbovița cu peste 200.000 de lei în cont, cu două autoturisme noi și cu toată dotarea necesară în cele nouă sedii. Este imoral ca partidele politice parlamentare să ia de la bugetul statului undeva la 35-36 de milioane de euro pe an", a afirmat Adrian Țuțuianu, citat de Agerpres.


Acesta a adăugat că nu știe, de exemplu, la PSD cum se cheltuiesc banii din subvenția de la stat.

"Vă mărturisesc că am fost în PSD, n-am știut niciodată câți bani și în ce direcție merg. N-am avut un raport complet și e vina tuturor celor care am stat la acea masă. Eu vă asigur că am făcut eforturi extraordinare ca organizația județeană să plătească cotizația stabilită, de 50.000 de lei pe lună", a spus Țuțuianu.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5802 secunde