Senatorii se vor pronunța, mâine, asupra solicitării DNA în cazul Voicu

171
Plenul Senatului se va pronunța, mâine, asupra solicitării adresate de DNA de a se încuviința arestarea senatorului Cătălin Voicu, a decis ieri conducerea Senatului, potrivit chestorului Ioan Chelaru.
Ministrul Justiției, Cătălin Predoiu, a transmis, pe 10 martie, președintelui Senatului, cererea formulată de Direcția Națională Anticorupție, privind arestarea preventivă a senatorului PSD Cătălin Voicu, în dosarul nr.310/P/2009.
Direcția Națională Anticorupție a solicitat ministrului Justiției să ceară Parlamentului ridicarea imunității pentru senatorul Cătălin Voicu și, de asemenea, aviz pentru propunerea de arestare preventivă a acestuia.
În susținerea cererii privind încu-viințarea arestării au fost anexate copii conforme cu originalul ale documentelor relevante, respectiv 11 volume conținând un număr total de 2.663 file, susține DNA.
Senatorul Cătălin Voicu a cerut, în a doua jumătate a anului 2009, să i se acorde sprijin politic pentru a ocupa o funcție în Guvern, în schimbul intervențiilor sale pe lângă magistrați, conform DNA.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.807 secunde