Senatorii au decis ce se întâmplă cu conturile bancare pentru campania electorală

102
1
Senatorii au decis ce se întâmplă cu conturile bancare pentru campania electorală - vot-1456848045.jpg

Articole de la același autor

Senatul a aprobat modificarea Legii 334/2006 privind finanțarea activității partidelor politice și a campaniilor electorale, astfel încât conturile bancare pentru campania electorală să nu fie supuse executării.

Votul în Senat a vizat raportul cu amendamente dat de comisia juridică la proiectul de act normativ și propunerea legislativă de modificare a Legii 334/2006.

Raportul a primit 108 voturi "pentru", două voturi "împotrivă" și șase "abțineri". Unul dintre amendamentele admise permite partidelor "închirierea spațiilor aflate în patrimoniul propriu, fără a aduce atingere moralei publice, ordinii sau imaginii partidului politic". În prezent, legea prevede că închirierea spațiilor de partid este permisă doar pentru conferințe sau acțiuni social-culturale sau pentru organizarea birourilor parlamentare.

Comentează știrea

Cosmin
1 martie 2016
Cum sa castigi bani pe internet!

Cum sa castigi bani pe internet! Pentru toti oamenii isteti si ambitiosi, exista acum un curs online GRATUIT care te invata repede si simplu cum sa castigi bani pe internet! Cursul este format din lectii online si iti explica pas cu pas, cu multe detalii, cum sa castigi bani pe internet. Cand vrei cu seriozitate acest curs, cere informatii la adresa de email: [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0833 secunde