Semnal de alarmă în PSD: "S-ar putea să rămânem fără jumătate din primari"

141
1
Semnal de alarmă în PSD:

Articole recomandate

Primarul municipiului Craiova, Olguța Vasilescu, a declarat, vineri, înaintea ședinței BPN a PSD, că Legea incompati-bilităților trebuie modificată, ea arătând că dacă se va aștepta până când dosarele în instanță vor fi finalizate s-ar putea rămâne "fără jumătate din primarii din România". "Să se schimbe legea. Legea e prost construită de la început. La ora actuală, dacă eu ca primar intru într-un CA la o regie din subordine, dar nu sunt plătită pentru această activitate, intru acolo doar ca să supraveghez, sunt declarată incompatibilă, ceea ce nu este în regulă", a spus Vasilescu.

Primarul a admis că modificarea legii nu va avea efecte pentru trecut, ci doar pentru viitor.

"Este foarte adevărat, dar la ora actuală sunt puțini primari care au pierdut în instanță, foarte puțini. În schimb sunt foarte multe dosare pe rol. Dacă așteptăm să modificăm legea până când se finalizează aceste dosare înseamnă că s-ar putea să rămânem fără jumătate din primarii din România, cel puțin", a spus primarul Vasilescu.

Comentează știrea

aliberal-alibertin-neafiliat
31 august 2013
brava hotii

Iaca madam Olguta , raspicat si la subiect , recunoasterea OFICIALA a HOTILOR care conduc-asupresc "prostimea" votanta romaneasca ! Halal popor , halal edili ...avem ce meritam .

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6511 secunde