Sediul PNL Constanța, transformat în Căsuța lui Moș Crăciun de femeile liberale

327
Sediul PNL Constanța, transformat în Căsuța lui Moș Crăciun de femeile liberale - pnlmoscraciun-1576530857.jpg

Articole de la același autor

Mai mulți copii s-au întâlnit, zilele trecute, cu Moș Crăciun, la sediul Partidului Național Liberal Constanța în cadrul unui eveniment organizat de Organizația Femeilor Liberale a Municipiul Constanța. 


În afară de tradiționalele cadouri, micuții au avut parte și de o serie de jocuri și momente distractive alături de personaje specifice sărbătorilor de iarnă. 


"Sediul nostru s-a transformat duminică în Căsuța lui Moș Crăciun. La sediul PNL Constanța, locul politicienilor a fost luat de zeci de copii care s-au distrat, au cântat, au dansat și au primit multe cadouri. Singura noastră treabă a fost să ne asigurăm că micuții au toate ingredientele pentru o distracție pe cinste. Și după zâmbetele lor, am făcut treabă bună", a declarat președintele Organizației Femeilor Liberale Municipiul Constanța, Adriana Câmpeanu. 


Pe scurt, pentru cei mici a fost o zi plină de bucurii, intrând deja în spiritul Crăciunului.


"Duminică a fost despre cei 70 de copii care au venit să îl întâlnească, mai devreme, e drept, pe Moș Crăciun. Și am avut grijă să găsească sub brad o mulțime de surprize. Elfi, reni, crăciunițe, cântece, dansuri și bineînțeles multe cadouri. O zi frumoasă în compania unor copii fericiți", a afirmat liderul consilierilor locali liberali din Consiliul Local Constanța, Adriana Arghirescu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 13 Decembrie 2019
Stire din Politică-Administrație : PNL susține alegerile anticipate
Miercuri, 04 Decembrie 2019
Stire din Politică-Administrație : Doi deputați au trecut la PNL!
Pagina a fost generata in 0.4286 secunde