Ședință de guvern la ora 13.00. Ce hotărâri va adopta Executivul

446
Ședință de guvern la ora 13.00. Ce hotărâri va adopta Executivul - originalimg685930942500-1547711744.jpg
Guvernul se reunește în ședință joi, la 13.00. Pe ordinea de zi se află mai multe proiecte de hotărâri, una dintre ele privind exproprierea de terenuri agricole pentru conducta care va aduce gazele din Marea Neagră.

Guvernul urmează să aprobe lista terenurilor agricole aflate pe traseul viitoarei conducte care va aduce lațărmgazele din Marea Neagră, potrivit ordinii de zi anunțate pe site-ul guvernului.

"Se aprobă lista terenurilor agricole situate în extravilan, redată în anexa care face parte integrantă din prezenta hotărâre, pentru proiectul de interes comun în domeniul gazelor naturale: Conductă Țărmul Mării Negre - Podișor (RO) pentru preluarea gazului din Marea Neagră", prevede proiectul de hotărâre.

Ordinea de zi a ședinței de guvern din 17 ianuarie

I. PROIECTE DE HOTĂRÂRI

1. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea listei terenurilor agricole situate în extravilan care fac obiectul proiectului de interes comun în domeniul gazelor naturale''Conducta Țărmul Mării Negre -Podișor (RO) pentru preluarea gazului din Marea Neagră''.

2. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind acordarea cetățeniei române domnului ''Taratukhin Andrey''.

3. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind acordarea cetățeniei române domnului ''Valchar Radim''.

4. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea unor modificări în inventarul bunurilor din domeniul public al statului aflate în administrarea Ministerului Apărării Naționale, situate în județele Prahova, Botoșani, Cluj, Constanța, Tulcea, Iași, Olt, Mehedinți, Dolj, Timiș, Argeș, Vaslui, Alba, Gorj, Ilfov și municipiul București.

5. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind trecerea din domeniul public în domeniul privat al statului a unor construcții și amenajări la terenuri din cadrul unor imobile aflate în administarrea Ministerului Apărării Naționale, situate în județele Vrancea, Alba și municipiul București, în vederea scoaterii din funcțiune și casării acestora și pentru modificarea anexei nr.4 la Hotărârea Guvernului nr.1705/2006 pentru aprobarea inventarului centralizat al bunurilor din domeniul public al statului.

6. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind trecerea unui imobil, aflat în administrarea Regiei Autonome ''Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat'', din domeniul privat al statului în domeniul public al statului, atribuirea destinației de reședință oficială pentru acest imobil și pentru modificarea și completarea unor acte normative.

7. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind modificarea anexei nr.5 la Hotărârea Guvernului nr.1705/2006 pentru aprobarea inventarului centralizat al bunurilor din domeniul public al statului, ca urmare a actualizării valorii de inventor.

8. PROIECT DE HOTĂRÂRE pentru reorganizarea Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, ca urmare a fuziunii prin absorbție a Centrului Naționale pentru Încercarea ș Expertizarea Produselor ''Larex'', precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3946 secunde