Ședința CSAT, suspendată de Iohannis. Va fi reluată pe 19 decembrie

365
Ședința CSAT, suspendată de Iohannis. Va fi reluată pe 19 decembrie - sedintacsatsuspendata-1544625114.jpg
Ședința Consiliului Suprem de Apărare a Țării, care a avut loc ieri, a fost suspendată de președintele Klaus Iohannis, urmând să fie reluată pe data de 19 decembrie.

"Ședința Consiliului Suprem de Apărare a Țării a fost suspendată de către președintele României, domnul Klaus Iohannis, la solicitarea membrilor Consiliului, având în vedere faptul că ordinea de zi a cuprins tematici importante referitoare la apărarea țării și securitatea națională, fapt care a generat discuții prelungite. Drept urmare, președintele României a decis reluarea ședinței Consiliului Suprem de Apărare a Țării în data de 19 decembrie, pentru continuarea analizei subiectelor aflate pe ordinea de zi", informează Administrația Prezidențială într-un comunicat de presă.

Săptămâna trecută, Administrația Prezidențială anunța că pe ordinea de zi a CSAT se vor afla subiecte referitoare la planul de înzestrare a Armatei României pentru perioada 2019 - 2028, programul de activitate al Consiliului pentru anul viitor, planul de întrebuințare a Forțelor Armate ale României care se trimit la misiuni și operații în afara teritoriului statului român în 2019, precum și Planul Național de Priorități Informative pentru 2019.

"În cadrul ședinței Consiliului vor fi analizate și alte tematici de actualitate din domeniul securității naționale", preciza Administrația Prezidențială săptămâna trecută.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5292 secunde