Se prefigurează un nou scandal la PDL Constanța

2368
2
Se prefigurează un nou scandal la PDL Constanța - pdl-1318182697.jpg
În cadrul unei ședințe desfășurate, sâmbătă, la sediul filialei constănțene, Biroul Permanent Județean (BPJ) al PDL Constanța a stabilit ca alegerile la Organizația Municipală să aibă loc sâmbătă, 22 octombrie, începând cu ora 10.30, la Casa de Cultură din Constanța.
Mai mult, membrii BPJ au stabilit să se for-meze o Comisie de Organizare și Desfășurare a Alegerilor (CODA), al cărei președinte este Mihai Petre. Totodată, prin decizia BPJ, președinții de colegii sunt obligați ca, până astăzi, să transmită o listă cu două persoane care să facă parte din această CODA.
"În cadrul întâlnirii de astăzi (n.r. - sâmbătă), s-a stabilit să se formeze o nouă CODA. Ea va fi condusă de Mihai Petre. De asemenea, s-a stabilit ca președinții de colegii să facă propuneri de câte doi membri pentru CODA. Termenul limită este luni (n.r. - astăzi)", a declarat liderul de la județ, Gigi Chiru.
Cu toate acestea, nu toți democrat-liberalii constănțeni sunt de acord cu formarea unei noi CODA, deoarece ar mai exista încă două.
Mai exact, una ar fi fost constituită în luna martie a acestui an, în urma unei decizii a Biroului Permanent Național, atunci când tot BPN-ul a transmis filialei constănțene că președinte interimar este deputatul Maria Stavrositu. Potrivit unor democrat-liberali nemulțumiți, cea de-a doua CODA a fost formată prin luna mai, printr-o decizie a președintelui Organizației Județene a PDL Constanța, Gigi Chiru.
În aceste împrejurări, CODA condusă de Mihai Petre ar fi a treia, ceea ce îi nemulțumește pe unii democrat-liberali care susțin că liderii de la județ trec peste deciziile liderilor de la centru.
Contactată telefonic, deputatul Maria Sta-vrositu, care intenționează să candideze la președinția Organizația Municipale a PDL Constanța, s-a arătat nemulțumită de formarea unei noi CODA, însă nu a dorit să comenteze în presă problemele din PDL Constanța.
"Bineînțeles că nu este corectă formarea unei noi CODA, dar aceste probleme le vom rezolva în interiorul partidului și cu liderii de la București. Sper ca aceste inconveniente să se rezolve cât mai repede", a spus Maria Stavrositu.

Așadar, probleme există, astfel că, dacă nu se rezolvă curând situația CODA, alegerile la Organizația Municipală ar putea fi amânate. Pe de altă parte, ținându-se cont de faptul că deja există un precedent, mai exact, alegerile din 5 iunie 2010, când a ieșit un scandal monstru, dacă membrii BPN nu vin cu o decizie concretă, lucrurile ar putea degenera într-un nou scandal marca PDL Constanța.
Revenind la alegerile care au fost stabilite pentru data de 22 octombrie, la întrunire va fi prezentă și Elena Udrea, care răspunde de filiala constănțeană.

Comentează știrea

pedelist
10 octombrie 2011
hmm

iar intarata machedoanca spiritele

cornel
10 octombrie 2011
brrr

nici cu mosul de florian constantin nu-mi este rusine, stai taica acasa cu nepotii , stranepotii, iesi cu ei in parc, lasa blonda sefa

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 08 Octombrie 2011
Stire din Politică-Administrație : "Nu știam că Moinescu are dosar penal"
Pagina a fost generata in 0.2898 secunde