Ion Iliescu:

"Se impune un congres extraordinar al PSD"

182
1

Articole de la același autor

Președintele de onoare al Partidului Social Democrat, Ion Iliescu, a reafirmat, ieri, că se impune un congres extraordinar al formațiunii, pentru a da un semnal de mobilizare electoratului și totodată pentru a face o analiză a rezultatului alegerilor prezidențiale din 16 noiembrie.

Ion Iliescu consideră că rezultatul obținut este nu numai eșecul lui Victor Ponta, ci al întregului partid.

"Eu nu vreau să dau calificative, dar este percepția electoratului, deci trebuie să stăm să analizăm mai atent și asta trebuie să o facă oamenii responsabili din partid, să fie un Biroul executiv, și un Consiliu Național, poate și un Congres extraordinar, care să analizeze și să dezbată și să tragă toate concluziile cuvenite la nivel de centru, la nivel de organizații locale, pentru programul partidului, pentru perioada următoare. Urmează doi ani nu ușori și alegerile parlamentare din 2016. Deci, oricum partidul trebuie să vină cu un proiect, cu un program pentru următorii doi ani și pentru alegerile parlamentare din 2016. Așa se impune", a opinat președintele de onoare al social-democraților. 

Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole pe aceeași temă

Luni, 24 Noiembrie 2014
Stire din Politică-Administrație : PSD: Ioan Adam, suspendat din partid
Duminică, 23 Noiembrie 2014
Stire din Politică-Administrație : Ce spune Ion Iliescu despre Iohannis
Luni, 17 Noiembrie 2014
Stire din Politică-Administrație : Demisii în PSD Constanța
Pagina a fost generata in 1.034 secunde