La Năvodari,

Se asfaltează, se fac parcări și se montează borduri

712
2
Se asfaltează, se fac parcări  și se montează borduri - orasnavodari7-1319212205.jpg
În perioada aceasta, Primăria Năvodari, împreună cu SC Termica Distribuție, desfă-șoară o serie de lucrări prin care sunt asfaltate, bordurate și plombate mai multe căi de acces din oraș. Potrivit declarațiilor directorului Alexandru Manu, actualmente se lucrează la plombarea bulevardului Năvodari pentru ca drumul să fie pregătit pentru sezonul rece. În plus, angajații SC Termica execută lucrări la parcarea blocurilor Ra unde vor fi amenajate aproximativ 150 locuri pentru mașini.

Până în prezent au fost asfaltate mai multe străzi printre care amintim, strada Bradului, strada Pinului și strada Stejarului. De asemenea, au fost reabilitate aleile de intrare la blocurile R3 și R9 situate pe strada Rândunelelor și a fost asfaltată aleea paralelă cu strada Constanței. În ceea ce privește amplasarea bordurilor, acestea au fost montate pe strada Constanței, începând cu Biserica Sfânta Parascheva și până la Biserica Catolică, lucrări care vor fi continuate și pe viitor.

"Aici au rămas doar aleile adiacente pentru străzile Pinului, Bra-dului și Stejarului, pe care le vom asfalta în perioada imediat următoare. Alături de aceste lucrări, vom finaliza asfaltarea pe strada Frunzelor. Din punctul nostru de vedere lucrările pot fi efectuate rapid, dar depindem de vreme și modul în care ne este trimis asfaltul de la RAJDP", a declarat Alexandru Manu.

Conducerea SC Termica Distri-buție a ținut să ureze participanților la evenimentul dedicat Zilelor Recoltei "o sărbătoare frumoasă", menționând că acțiunea este dedicată tuturor locuitorilor județului Constanța, nu doar celor din Năvodari. 

Comentează știrea

Florin
22 octombrie 2011
str.recoltei

De ce nu se asfalteaza si strada Recoltei ,pentru ca de cand a plecat calapod de la primarie ,nu s-a asfaltat deloc acea strada,si noi cei care locuim in zone trebuie sa facem slalom printre gropi!

vlad
30 aprilie 2013
asfaltarea

cand asfaltati str recoltei !?!? !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2703 secunde