Schimb de replici dure între Victor Ponta și Puiu Hașotti

379
3
Schimb de replici dure între Victor Ponta și Puiu Hașotti - photo134006044345910largeslidesh-1355841580.jpg

Premierul Victor Ponta și ministrul PNL Puiu Hașotti au avut, marți, la începutul ședinței de guvern, un schimb de replici legate de UDMR, la o zi după ce liberalii s-au opus intrării UDMR la guvernare, transmite realitatea.net.

Într-un discurs despre bugetul pe anul viitor, Victor Ponta a spus, ironic, că în ultima vreme face "alegeri ciudate", precum propunerea de a accepta UDMR la guvernare, sau menținerea secretarului de stat Gheorghe Gherghina la MFP, responsabil cu întocmirea bugetului de stat.

Observând că ministrul Culturii ar avea ceva de spus, Ponta i s-a adresat cu următoarea întrebare: "Domnule Hașotti, cine e mai rău: UDMR sau domnul Gherghina?". "Sincer? De față cu presa aveți curaj să mă întrebați?", i-a replicat Hașotti. "Lăsați, mai bine îmi spuneți în privat, că eu știu răspunsul", a continuat Ponta.

Ministrul liberal a continuat dialogul, replicând: "problema este că foarte mulți colegi de cabinet m-au felicitat călduros". Victor Ponta nu s-a lăsat mai prejos, răspunzând scurt: "Da, dar dacă nu v-am felicitat eu, tot degeaba". "Aveți dreptate", a spus Hașotti, închizând astfel discuția, citează aceeași sursă.

 

 

Comentează știrea

Gura-cascata
18 decembrie 2012
Fabulos

Extraordinar schimb de replici dure ! SENZATIONAL ! BRAVO NEA PUIULE,ESTI TARE ! Ma bucur ca ziaristii de la Cuget Liber dau stiri in maniera OTV,va sugerez sa scoateti si un post TV - cugeTV pentru ca nici nu stiti ce pierdem,aveti stofa d-lor ziaristi !

gogu pintenogu
18 decembrie 2012
taiosenia taiosului puiu

Vai tata puiu ce taios esti. Mai ales ca ti-au murit laudatorii. Ai grija de atatea felicitari calduroase sa nu te incalzesti prea mult si sa te topesti. Tie frica de kelemen? Da de ce scumpete, ca doar el l-a protejat pe lungu si gasca IP3, iar tu ti-ai vazut in continuare de afaceri in calitate de baron al arheologiei constantene.

LIBER
18 decembrie 2012
CUGET

da-i la ++++ lu ponta. numai mincinosi in tara asta!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8739 secunde