Scările spre plaja Modern, recondiţionate de administraţia locală

370
Scările spre plaja Modern, recondiţionate de administraţia locală - scarilespre-1612204182.jpg

Articole de la același autor

Trasee pietonale şi noi locuri de parcare sunt amenajate, în această perioadă, de autorităţile locale, la Constanţa. Echipele SC Confort Urban SRL intervin, săptămâna aceasta, asupra trotuarelor pe strada Constantin Brătescu, pe tronsonul delimitat de strada Avram Iancu și strada Atelierelor și pe strada Răchitași, porțiunea dintre bulevardul Mamaia și strada Chiliei.

În cartierul Palazu Mare, pe strada Dumbrăveni continuă reabilitarea zonei pietonale unde sunt curăţate casetele de pe trotuare pentru a fi umplute cu pământ vegetal, necesar realizării unor spații verzi.

De asemenea, zilele acesta, angajații administratorului tramei stradale, desfășoară și lucrări de recondiționare a scărilor de acces către plaja Modern, la capătul străzii Ștefan cel Mare. În plus, noi locuri de parcare sunt în curs de amenajare pe aleea Licurici între strada Badea Cârțan și strada Tulcei. „Pentru creșterea siguranței pe drumurile publice, continuă montarea indicatoarelor rutiere în mai multe locații din oraș. În paralel, se recondiționează echipamentele de semaforizare la intersecția bulevardelor Tomis și Aurel Vlaicu, unde se înlocuiește cablajul semafoarelor”, transmit reprezentanţii Primăriei Constanţa. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.648 secunde