Scandal la PSD pentru locurile din Parlament. Cine se află pe listele de la Constanța

4407
Scandal la PSD pentru locurile din Parlament. Cine se află pe listele de la Constanța - stroepsd-1602779509.jpg

Articole de la același autor

Social-democraţii s-au strâns, joi seara, la sediul Organizaţiei Judeţene a PSD Constanța, în cadrul Biroului Politic Judeţean, pentru a definitiva listele ce vizează alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020.

Pe fondul unui scandal mocnit de mai mult timp, dar mai ales de la pierderea alegerilor locale la Constanța, mai mulți social-democrații au cerut demisia actualului președinte al PSD Constanța, Felix Stroe.

Cetățenii cu carnet de partid roșu sunt nemulțumiți de felul în care Felix Stroe a gestionat activitatea ce a privit organizarea alegerilor locale, atunci când l-a schimbat din postura de candidat pentru CJC pe Horia Țuțuianu chiar cu propria persoană.

În plus, gurile rele spun că acum vrea să-l excludă de pe lista de la Camera Deputaților pe Decebal Făgădău. Pe ce motiv? Simplu! Că a pierdut alegerile locale. Cu toate acestea, chiar dacă și el a ieșit „tăvălit” din luptă, Felix Stroe ar fi primul candidat pe lista de la Senat din partea PSD Constanţa. Totuşi, surse din apropierea lui Felix Stroe susţin că acesta nu intenţionează să candideze la Senat. Rămâne de văzut care este adevărul! 
În altă ordine de idei, la sediul PSD au venit polițiști de la Secția 3 și jandarmi din cadrul IJJ Constanta. Oamenii legii au stat de vorbă cu cele 20-30 de persoane adunate ca să-i susțină pe Decebal Făgădău și deputatul George Vișan despre care existau informații că nu se vor mai afla pe locuri eligibile. În acest sens, trei persoane au fost sancționate contravențional, cu avertisment, pentru nerespectarea Legii nr. 55 din 2020.  



Update 

La finalul ședinței, în urma discuțiilor din BPJ și a consultărilor cu primarii, Felix Stroe a spus ca  s-au conturat următoarele liste pentru Parlamentul României : 
Senat: Felix Stroe, Liviu Tit Brăiloiu, Daniel Georgescu, Ștefan Mihu, Mariana Gâju, Gheorghe Manta, Gabriela Iacobici.   


Camera Deputaților: Horia Țuțuianu, Cristina Dumitrache, Decebal Făgădău, Lucian Lungoci, George Vișan, Radu Babuș, Nicolae Tănase, Marioara Cojoc, Mihai Soare, Luminița Vlădescu, Silviu Gârea, Adriana Gheorghe, Florin Chelaru
Felix Stroe a spus că PSD Constanța își propune să obțină două posturi în Senat și patru la Camera Deputaților. Printre altele, el a explicat că la ședință au fost prezenți 26 din cei 27 de membri. Mai exact, a lipsit senatorul Nicolae Moga.
Urmează ca propunerile să fie validate sau nu de conducerea PSD de la nivel central.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.655 secunde