Scandal în PDL Constanța: Cine se află pe lista lui Chiru

2197
9
Scandal în PDL Constanța: Cine se află pe lista lui Chiru - gigichiru-1349456102.jpg

Articole de la același autor

Deputatul PDL, Maria Stavrositu, a comentat evenimentul petrecut, joi, în cadrul ședinței Biroului Județean a PDL, când colegii de partid nu au validat candidatura sa pentru un nou mandat în Parlamentul României.


"Există oameni fără experiență și există oameni rău intenționați. Un partid care nu respectă propriile reguli se discreditează în fața alegătorilor. Există o decizie a Biroului Permanent Național, iar domnul Christian Gigi Chiru nu avea niciun drept să pună în discuție în fața membrilor Filialei Județene candidatura mea. Trebuie să se gândească la faptul că oamenii nu pot avea încredere într-un partid care lovește într-un deputat, care nu a făcut altceva decât să reprezinte județul la nivel național și România la nivel internațional. Oricum, această problemă se va reglementa curând. Cred că PDL este mult mai interesat la acest moment să rezolve problema candidaturii mele decât mine. Am fost un parlamentar loial, consecvent în acțiunile sale și preocupat de soluționarea problemelor oamenilor din Constanța. Cred că acest aspect mi-a adus și cele mai multe animozități din partea colegilor și a creat disconfort, faptul că am preferat să pun binele oamenilor înainte altor interese", a declarat, pentru "Cuget Liber", Stavrositu.

"Voi demasca corupția oriunde o găsesc, chiar și în partid!"

Mai mult de atât, într-o postare pe pagina personală de Facebook, Stavrositu a precizat că nu se retrage din această cursă electorală, indiferent de piedici.

"Voi candida la aceste alegeri, indiferent de piedici și voi reuși! Ceea ce se întâmplă era previzibil și anunțat. Calculul e simplu: singurul colegiu pe care USL nu și-l putea adjudeca, era colegiul 10 dacă pe acest colegiu voi candida eu. Deci, dragi prieteni mă angajez în fața dumneavoastră să nu abandonez să stau cu fața la cei care m-au ales și să continui să am aceeași atitudine: de a demasca corupția și impostura oriunde o găsesc, chiar dacă e la mine în partid.(…) Am preferat să-mi pun în pericol poziția politică și să nu mă compromit în parteneriate cu corupții", a precizat deputatul democrat-liberal.

Contact telefonic, liderul PDL Constanța, Chrtistian Gigi Chiru, nu a vrut să comenteze evenimentul: "Nu vreau să răspund declarațiilor neadevărate ale colegilor de partid. Forul suprem de conducere al Filialei Constanța este Biroul Permanent Județean. Toate deciziile cu privire la activitatea partidului luate în ultimii doi ani de când sunt eu președinte au fost luate în acest for și au fost statutare. Cu siguranță și decizia de aseară (joi-n.r.) este statutară și reprezintă o obligație pentru toți membrii!".

Deși liderul PDL a precizat că nu vrea să facă publică lista comunicată la București cu privire la candidații PDL pe colegiile din Constanța, potrivit unor surse, candidații partidului pentru alegerile parlamentare sunt: Christian Gigi Chiru, Zanfir Iorguș, Constantin Chirilă, Florin Gheorghe, Iustin Roman, Camelia Pleșca, Nicolae Anghel, Corina Gheorghe, Florian Constantin, Sorina Tușla, Oana Maria Florea, George Măndilă, Emilia Murineanu și Stelian Gima.



Comentează știrea

Hanibal
6 octombrie 2012
daca voi nu ma vreti,eu va vreau

Deciziile organizatiei PDL Constanta au fost intotdeauna arbitrare,nestatutare.Prioritate o au interesele personale si lupta pentru functii.Dna Stavrositu se indigneaza degeaba.Indignarea sa este fireasca dar tardiva.Daca ar fi fost trecuta pe lista nu am fi aflat că luptă contra coruptiei si a coruptilor.Care coruptie si cine sunt coruptii.Tacerea in politica se razbuna.Nu cunoastem nici un caz in care dna Stavrositu sa fi adus la cunostinta opiniei publice vreun caz de coruptie.Dna Stavrositu se considera om politic liberal.Ar trebui sa stie ca in politica nu trebuie sa taci cand e vorba de coruptie,si sa actionezi deschis si ferm asa cum a facut Dumitru Bratianu care a refuzat mandatul de deputat in 1884 motivand ca parlamentarii au fost alesi prin frauda.El a adresat un apel catre țară care se incheia cu " Jos regimul coruptiunii si minciunii". In 1881,Dumitru Bratianu, declara : "Hoții la puscarie,oamenii de treaba la lucru".In final,nefiind de acord cu politica fratelui sau ,a parasit partidul liberal.Dna Stavrositu a ajuns in aceasta situatie datorita faptului ca s-a inconjurat de colaboratori care au avut tot interesul s-o compromita si care n-au facut nimic pentru organizatie,urmarind,doar interesele lor personale ,sau figuri sterse lipsite de personalitate,acestia fiind mai periculosi decat adversarii de la județ.Sa admitem ca dna Stavrositu va reusi sa se impuna,ca va fi trecuta pe lista si va castiga un loc de deputat.Si dupa asta? Va avea de-a face cu aceiasi corupti (nedovediti),de aceeasi colaboratori si de aceleasi probleme.Daca dna Stavrositu vrea sa demonstreze ca are calitatile politice pe care nu le au ceilalti,n-are decat o solutie:SA CANDIDEZE CA INDEPENDENT in Colegiul 10.Doar asa se va convinge daca electoratul pe care l-a pastorit o apreciaza si este multumit de activitatea sa.

bobo
6 octombrie 2012
MAI DA TU O MASA LA VRAJA MARII SI ALTE BODEGII

CAPUSA ALE USL-lui si cheama si presa sa vada toti papusarii in actiune. magdoooo gata cu vrajeala. ai rupt partidul cu banias, cu chiru la locale,cat crezi ca mai merge cu asta? electoratul constantean s-a autoeducat, o sa ai surprize neplacuta pt tine chiar si pt gasca ta de la usl(stim noi ,constantenii, ca ai vrut sa treci la pnl dar aia au fost mai desptepti si nu au bagat calul troian ca la pdl) osa vedeti ce scor va avea pdl curat fara tine.... esti deja pe linie moarta...

Busu
6 octombrie 2012
Cât poți sa minți

Cât ești de ipocrita, tu si anticorupția!!! N-am auzit sa te fi dezis de slabanogu' de Mironescu pe care l-ai pus sa ia bani de la Pilca , sa te alegi președinte la municipiu, platind osv-istii cu câte 300 de RON. Te lauzi ca ne reprezinti in lume, ducandu-l pe tac-tu la Bruxelles pe banii noștri. Sa-ți fie rusine! Păcat ca nu mai candidezi ca ai fi văzut tu in campanie toate dovezile ca ești cea mai mare corupta din pdl.

susu
6 octombrie 2012
vai de stavro

vai de stavrosita..ce cuvinte mari spune ea aici....e cea mai perversa, egoista, aroganta, nesociabila si rea persoana posibila...are o rautate in ea pentru ca vrea sa iasa in fatza indiferent prin orice mijloace, calcand chiar si peste cadavre....ce, nu-ti convine? mai pleaca in alta parte, lasa politica pentru cei care merita!

ath
6 octombrie 2012
Basic Instinct

Este bine sa nu mai cautam argumente sau explicatii logice atunci cand comentam viata politica,viata economica sau fapte ale politicienilor nostri. Daca procedam asa,nu ajungem la niciun rezultat. In viata politica, drumul ratiunii este inchis. (LAND OF THE DEAD ROAD) Pana si traseul,aparent haotic al bilelor care se ciocnesc pe masa de biliard,poate fi anticipat. In dezvoltarea economica a Romaniei sau in gandirea politica nu exista nicio logica. Aici domneste Legea Haosului. Politicienii romani se ghideaza dupa INSTINCTUL PRIMAR (sau instinctul reptilei). Cu riscul de a fi criticat drept un "nostalgic", pot sa spun ca nici comunistii nu-si permiteau sa numeasca incompetenti in functii politice sau de conducere. Toate "cadrele de partid si de stat" au fost obligate sa urmeze cel putin un curs postuniversitar unde in afara de socialism stiintific mai invatau ceva si despre conducere stiintifica,psihologie,finante sau chiar informatica. La politicienii nostri nu se pune problema conducerii stiintifice. Toti se cred politicieni innascuti. In realitate sunt o adunatura de incompetenti si lenesi la invatatura. Pentru ei politica este singura cale de a-si castiga existenta pentru ca altceva nu stiu sa faca nimic. Urmariti-i cu atentie. A sunat "clopotelul" pentru alegerile parlamentare. CAINII LUI PAVLOV au inceput sa saliveze. Fenomenul asta se numeste USLOVNAI REFLEKS (reflex conditional).

dany
6 octombrie 2012
duteee Magdo

Mai lasa-ne cu intoxicarile astea ca stim bine cu ce jigodie perversa avem de-a face,de 4 ani de zile numai scandal ai facut in PDL indiferent cine a fost presedinte.Esti nascuta sa faci numai rau asa ca pleaca femeie si lasa partidul asta in pace ca l-ai distrus cu intrigile tale.

Ion
7 octombrie 2012
Ne-am saturat de scandal!

Inlaturarea Mariei Stavrositu din PDL sau macar bararea posibilitatii de a candida este un MARE CASTIG pentru PDL. Membra a PDL, in campania de la locale l-a talpat pe Chiru, singurul care s-a "batut" cu Mazare.

Lct. Vede Tot
8 octombrie 2012
piesa tragica ptr. Constanta

Faptul ca Gigi Chiru merge pe mana unor pseudo-personalitati nu mai mira pe nimeni. E doar o dovada in plus pentru orbi ca Mazare controleaza PD-L-ul si ca panarama de Chiru e alt pion de-al lui.

inderjoschi
15 octombrie 2012
Să vedem!!!!

Oare ne va spune afacerile din interior? Suntem pe recepție!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3857 secunde