Opinii

Să vezi și să nu crezi: Regina Tomiris nu vrea la spații verzi

1853
2
Să vezi și să nu crezi: Regina Tomiris  nu vrea la spații verzi - untitled-1444028132.jpg

Articole de la același autor

Este omniprezentă la toate evenimentele din Constanța, pe Facebook, apare prin ziare sau pe la televiziuni, se bate în comunicate de presă mai ceva ca un star de cinema. Ok, am înțeles mesajul. Vrea să candideze la parlamentare cu orice preț. Și, uneori, cu riscul de a deveni penibilă ca atunci când se deghizează în Regina Tomiris și își pune în frunte șarpele cu cap de lup.

Au trecut vreo două săptămâni de când Decebal Făgădău a anunțat campania "Curățăm Constanța noastră". Am văzut atâția constănțeni, unii pro, alții contra, însă tot așteptam pe cineva cu o reacție. Cineva care, de câte ori are loc vreo acțiune legată de Constanța, se bagă mereu în seamă pe motiv că promovează Constanța și, în special, litoralul românesc. Mă așteptam să o văd cu o mătură în mână sau măcar alături de o pubelă promovând în gura mare acțiunea cum numai ea știe să o facă. Dar, tăcere! Regina Tomiris nu a reacționat în niciun fel! Nici că participă cu toți dacii și romanii la curățenie, nici că stă acasă să plângă după acțiunile de la Polaris. Posibil să aibă alte priorități. Însă, m-am obișnuit atât de mult să o văd peste tot, încât, mă enervează tăcerea asta a ei tocmai acum, când Constanța are nevoie de ea. O fi de la faptul că poartă același nume de familie cu acționarii de la Polaris, firma răspunzătoare de curățenia orașului?

Despre ea poate să spună gura lumii orice, dar nu că ar fi mizantroapă. Și ca să vedeți cât este de activă atunci când are interese, Corina Martin, căci despre ea este vorba, în calitate de președinte al Asociației Litoral Delta Dunării, promova zilele trecute acțiunea prin care vrea să inițieze city break-uri la Constanța, în timpul iernii. Vă dați seama câtă ipocrizie? Cum să pui oamenii pe drumuri să vină iarna la Constanța, când mulți nu au nici vara ce să facă pe aici, în afară de plajă. Așa că, nu mai stau să aștept și îi transmit un semnal public. Poate chiar nu a aflat de această campanie, deși, practic, este imposibil, pentru că ea le știe pe toate. Haideți, doamnă! Acum este momentul să dați startul campaniei electorale! Luați o greblă și dați un semnal că ieșiți măcar la adunat de frunze că acum vin turiștii în city break-uri la Constanța! 

Comentează știrea

asociatie litoral
5 octombrie 2015
sifonarea banilor

Ce sa caute si in parlament, ii ajunge citi bani a sifonat prin asociatia din Mamaia. Partidele sa faca bine si sa caute oameni nepatati daca mai vor sa ii voteze careva, in nici un caz libidinoasa de corina martin..

ath
5 octombrie 2015
Corect

Sunt unul din cei mai inversunati critici ai bolsevismului.Termenul de bolsevic il folosesc in semn de dispret fata de comunistii romani.Uite ca a venit vremea sa-i laud pe bolsevici,daca fac o comparatie intre bolsevism si fesenismul prezent.Tara asta nu s-a facut bine,mai rau s-a imbolnavit.Comunistii au avut inspiratia,inteligenta sa se inconjoare de specialisti,de oameni inteligenti in aproape toate domeniile.Celor care nu au trait vremurile alea le spun ca pionierii erau alesi dintre cei mai buni elevi la invatatura.Nu ajungeai pionier cu note de 4-5 sau 6 la scoala.Intrebati-va batranii.Pe vremea aia notele mari NU se obtineau cu plicul de bani ca azi.Nu puteai sa ajungi utecist daca nu erai unul din cei mai buni la carte in facultate sau la munca.Cineva trebuia sa te propuna pentru a intra in randurile membrilor de partid PCR.Nu te propunea nimeni daca erai o puslama.In 1989 au existat cam 4 milioane de membri de partid.Din cei 4 milioane,cam 95% erau specialisti intr-un domeniu,ingineri,profesori,doctori,muncitori calificati,etc.Restul de 5% faceau parte din nomenclatura de partid,adica erau bolsevici de meserie.Nu poti sa construiesti un baraj,o hidrocentrala,nu poti sa conduci un institut de cercetari,o fabrica cu directori idioti.Toti conducatorii au fost membri de partid.Azi este invers,idiotii ajung membri de partid,ocupa functii de conducere,sunt alesi in parlament.Fesenistii au nevoie de supusi in functiile de conducere si in politica.Uitati-va ca nu exista niciun filtru pentru a intra in partid.Chipurile toata lumea are acest drept."A adus voturi la partid" asa se cantareste un politician.Politicianul se vinde pe sine,isi negociaza intrarea in partid,pentru ca stie sa minta,stie sa aduca voturi.Deh....democratia bat-o vina ! Dumnezeu ne-a dat o tara,Franta si Germania ne-au dat un rege luminat,noi nu suntem in stare sa pastram statalitatea Romaniei.Alegeti-va idioti in Parlament.

Răspuns la: sifonarea banilor
Adăugat de : asociatie litoral, 5 octombrie 2015
Ce sa caute si in parlament, ii ajunge citi bani a sifonat prin asociatia din Mamaia. Partidele sa faca bine si sa caute oameni nepatati daca mai...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.0257 secunde