Rușii din Constanța, chemați la urne

202
Rușii din Constanța, chemați la urne - candaflamprocentelebecstampilavo-1536145769.jpg
Pe data de 9 septembrie 2018 vor avea loc alegerile suplimentare ale deputaților Dumei de Stat a Adunării Federale a Federației Ruse (cea de-a VII-a convocare).


Pentru desfășurarea votului, pentru cetățenii ruși aflați în Brăila, Constanța, Galați sau Tulcea este înființată o secție de votare la Constanța - №8262 la Consulatul General al Rusiei (str. Mihai Viteazu, nr. 5).


În conformitate cu legislația rusă în vigoare, cetățenii care locuiesc permanent în afara Federației Ruse sau care sunt în misiuni din străinătate de lungă durată (nu mai puțin de trei luni), sunt incluși pe lista alegătorilor pe baza cererii scrise depuse la Comisia Electorală cel târziu cu o zi înainte de data de votare, iar în ziua de votare – pe baza cererii orale. Comisia de Votare se află pe adresa: str. Mihai Viteazu, nr. 5, Constanța, tel.: +40241-611-106.


Cetățenii Federației Ruse care se află în Brăila, Constanța, Galați sau Tulcea pe baza invitațiilor private, în călătorii de serviciu, de business și turistice sunt incluși pe lista alegătorilor atunci când se vor prezenta la Secția de Votare în ziua alegerilor pe baza pașaportului sau a unui document care îl înlocuiește.


Votul va avea loc între orele 8:00 și 20:00.
Pentru obținerea buletinului de vot și participarea la alegeri este necesar să fie prezentat pașaportul valabil al cetățeanului Federației Ruse, care să confirme identitatea cetățeanului Federației Ruse în afara Federației Ruse (pașaport pentru călătorii în străinătate) sau un document care îl înlocuiește (certificat de întoarcere în Federația Rusă).


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 05 Septembrie 2018
Stire din Politică-Administrație : DEMISIE DE ULTIMĂ ORĂ ÎN PSD!
Pagina a fost generata in 2.6645 secunde