Rovana Plumb: "Mergem înainte. Ducem la capăt programul de guvernare"

182
Rovana Plumb:

Articole de la același autor

Coaliția de guvernare va continua să pună în aplicare punct cu punct programul prezentat la alegerile din 2016, conform deciziilor adoptate prin vot, sâmbătă, la Comitetul Executiv Național (CExN) al PSD, afirmă președintele Organizației Femeilor Social-Democrate, Rovana Plumb, într-un comunicat de presă.

"Tot ce s-a întâmplat în Comitetul Executiv este ceva obișnuit în democrație și arată că fiecare coleg își poate exprima deschis poziția în forurile statutare ale partidului. În PSD, toate deciziile se iau prin vot. Majoritatea a decis și respectăm toți deciziile. Mergem înainte. Suntem uniți și hotărâți să ducem până la capăt programul de guvernare. Dacă nu ne lăsăm dezbinați și facem ce am promis românilor, vom câștiga și următoarele alegeri", a declarat Rovana Plumb.

Conform sursei citate, Plumb a susținut în cadrul CExN că membrii din echipa de conducere a partidului sunt mult mai interesați de ce se întâmplă cu salariile și pensiile, de sănătate, de educație, de programele europene, de ce se face la guvernare pentru apărarea intereselor României pe plan european, decât de atacurile care vin zi de zi din partea Opoziției și a președintelui Klaus Iohannis.

"Vedem în fiecare zi tentative și provocări nereușite de a dezbina acest partid și din partea președintelui Iohannis, și din partea Opoziției, și din partea altor forțe mai puțin vizibile. Noi însă nu vom intra în acest joc politic al dezbinării. România chiar are obiective mult mai importante de realizat, iar toate aceste dispute politice sunt irelevante pentru cetățenii care ne-au votat", afirmă președintele OFSD. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5746 secunde