Rovana Plumb face un apel la Iohannis să înceteze cu amenințările

306
Rovana Plumb face un apel la Iohannis să înceteze cu amenințările - rovanaplumb538x332-1526213580.jpg
Rovana Plumb, președintele Organizației Femeilor Social Democrate, a făcut un apel la președintele Klaus Iohannis să înceteze cu "amenințările" publice la adresa premierului Viorica Dăncilă.


"Facem apel la demnitatea domnului președinte Klaus Iohannis să înceteze cu presiunile publice adresate doamnei premier Viorica Dăncilă. Știm că domnia sa a intrat în campanie electorală, dar acest lucru nu justifică nici proferarea de amenințări și nici limbajul jignitor, cu atât mai mult cu cât se adresează unei doamne!", a transmis Rovana Plumb, printr-un comunicat de presă.

Președintele Klaus Iohannis a declarat, sâmbătă, că Viorica Dăncilă, aflată în vizita la Vatican, ar fi făcut o confuzie între o posibilă vizită a Papei în România și discuțiile despre Președinția Consiliului Uniunii Europene, pe care țara noastră o va deține în prima jumătate a anului viitor, scrie Agerpres.

"Dați-mi voie să cred că nu a înțeles doamna foarte bine despre ce s-a vorbit acolo. Am urmărit întreaga evoluție și, în final, a apărut și comunicatul oficial al Vaticanului despre acea întâlnire și, într-adevăr, acolo se spune că s-a vorbit despre Președinția României a Consiliului Uniunii Europene, în prima parte a lui 2019. Singura explicație a mea este că doamna a înțeles că este vorba despre vizită și nu despre președinție. Deci o confuzie inexplicabilă", a spus Iohannis, într-o declarație acordată presei la Blaj.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4187 secunde