Rovana Plumb, despre argumentele premierului Ponta

99
Rovana Plumb, despre argumentele premierului Ponta - rovana-1433682338.jpg

Articole recomandate

Rovana Plumb, președintele Consiliului Național al PSD, a declarat că argumentele prezentate de premierul Victor Ponta lămuresc situația politică, în condițiile în care un guvern nu poate fi schimbat decât de către Parlament sau prin alegeri. 


"Argumentele prezentate astăzi de prim-ministrul Victor Ponta lămuresc foarte clar situația politică. Nu intru în detaliile juridice, ar fi fost bine și corect ca premierul să fi avut șansa de a oferi aceste explicații și procurorilor, înainte ca lucrurile să evolueze de o manieră cel puțin suspectă. În ceea ce privește partea politică, lucrurile sunt cât se poate de clare — un Guvern nu poate fi schimbat decât de către Parlament sau prin alegeri. Orice altă formulă este nedemocratică", a subliniat Rovana Plumb pentru Agerpres. În opinia ei vocile opoziției nu au nici o legitimitate de a vorbi despre demisia Guvernului și a premierului.


"Președintele Iohannis a candidat în condițiile unui proces cu ANI; Traian Băsescu s-a ascuns 10 ani în spatele imunității prezidențiale de dosare; doamna Gorghiu, domnul Atanasiu au de dat propriile explicații; de domnul Predoiu nu mai spunem — tocmai ce am aflat că și-a angajat în minister foștii parteneri de afaceri", a argumentat Rovana Plumb.
Liderul PSD este de părere că Justiția nu trebuie amestecată cu politica. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6887 secunde