România va reprezenta interesele statului Canadian din Siria

179
România va reprezenta interesele statului Canadian din Siria - romanianflagbysummerwine6-1418220367.jpg

Articole de la același autor

România va reprezenta interesele statului canadian și ale cetățenilor canadieni pe teritoriul Siriei, în urma semnării unui Memorandum de Înțelegere româno-canadian, potrivit unui comunicat MAE.


Memorandumul de Înțelegere româno-canadian privind asigurarea de către România a reprezentării la nivel consular a intereselor statului și cetățenilor canadieni pe teritoriul Republicii Arabe Siriene a fost semnat, marți, la sediul Ministerului Afacerilor Externe.

În baza acestui acord, România își asumă și exercită, prin intermediul Ambasadei României la Damasc, protecția consulară a cetățenilor canadieni aflați pe teritoriul statului sirian, precum și a intereselor Canadei în Siria, se arată în comunicat.


Ministerul Afacerilor Externe salută încheierea acordului, care, potrivit comunicatului, "reflectă stadiul de excelență atins în prezent de relațiile bilaterale și contribuie la dezvoltarea cooperării româno-canadiene, fundamentate pe încredere, respect, valori comune și pe principiile unui solid parteneriat".



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3092 secunde