România va cere ajutorul experților internaționali pentru accesarea fondurilor europene

2734
România va cere ajutorul experților internaționali pentru accesarea fondurilor europene - comisarjohanneshahn1-1316794891.jpg

România va stabili o listă cu proiectele de investițiile cele mai importante, care va fi făcută publică, și va apela la experți internaționali sau români, aceștia urmând să contribuie la implementarea programelor operaționale, a declarat astăzi comisarul european pentru politică regională. Finanțarea experților urmează să se facă din fonduri structurale destinate pentru asistență tehnică.
"Am agreat să se stabilească o listă de proiecte prioritare, de interes pentru România, care sunt deja în plan, dar și cele care sunt în pregătire. (...) Am stabilit să existe un expert service, mai exact un grup de experți, pentru a contribui la implementarea proiectelor. Totodată, experții vor pregăti personalul pentru a căpăta experiență în domeniu", a precizat astăzi comisarul european pentru politică regională, Johannes Hahn, aflat în vizită la București.
Lista de proiecte va fi publicată pe site-urile Ministerului Afacerilor Europene și DG Regio din cadrul CE, informează Newsin.ro.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2478 secunde